![]() |
#51 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() nie klika si,ę na regał, a na zeszyt, który dziecko przynosi ze szkoły i kładzie na biurku, lub na wolnym jakims miejscu. następnie rodzicem (lub kimś starszym od dziecka) klika się na zeszycie, wybiera opcję "pomóż przy odrabianiu lekcji"... i odrabiają. przez co dziecko nauczy się czytać (o ile odrobiło z rodzicem pracę domową od początku do końca). |
|
![]() |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Co do dyrka, to tez kiedyś miałam 91/90 ale mi sie nie dostało dziecko do szkoły...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#54 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja mam mały problem. W jednej rodzince (chyba Kamasz z Dziwnowa) raz przyszedł do mnie dyrektor, ale chyba spalił się homar czy co innego i po prostu nie zajmowałam się nim. Poszedł sobie. Teraz, kiedy próbuje go powtórnie zaprosić, to pojawia się komunikat "będe o 17", ale nic nie przyjeżdża. Próbowałam już pare razy, ale się nie udło. Dodam, że jak chciałam, aby przyjechała opieka społeczna (adopcja) to także nikt nie przyszedł (może dlatego, że nikogo nie było w domu). Nie chce przeprowadzki, bo mam pare nagród zawodowych...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#56 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#57 | |
Guest
|
![]() Cytat:
PS:To było tak o książkach,bo nei chciałąbym juz pisać o tym gdzie indziej i anbijać posta skoro juz psizę,ale to znaczy,że mój sim nei będzie mugł już sie dostać do szkoły prywatnej? Skoro jest anstolatkeim i jako nastolatek tam sie chciał dostac,a dyrek nei przychdozi od czasu tego homara...W dodatku już nei moge się przeprowadzic,bo gdy się pzreprowadzam to mi sie kasuje bviografia i zdjecia,a ja nei chce... I jakbyście isę pytli to ja mam oryginalne simsy2 pożyczane od koleżanki,więc jest cool... |
|
![]() |
![]() |
#58 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#59 | |