|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
te opiekunki to nie opiekunki, tylko SADYSTKI! U mnie jest tak - gdy dziecko chce spać, ona je wsadza do fotelika i na odwrót. albo jak miałem bliźniaki(jeszcze były niemowlakami) to wzięła jedno, nakarmiła, położyła przy lodówce, wzięła drugie i nie mogła dojść do lodówki, i kładła drugiego, i podnosiła, i kładła... na szczęście mój sim zaraz wrócił z pracy
:bomb: :wacko: |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Miałam podobną sytuacje;/ Opiekunka wstawiła kotlety do opiekacza i poszła sobie na dwór! Prawie spaliła mi dom i dziecko. Blat sie pali, a ona sobie na dworze stoi jak gdyby nigdy nic... Dziecko musiało po straż pożarną zadzwonić ![]() xP |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Blondi no i mój mały sim sie rozchorował co mam zrobić? ;(
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ojojoj nie wiem nie miałam takiego przypadku zaspokuj jego potrzeby najlepiej!
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Mały sim kicha a to 3 letnie dziecko
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
ja ostanio musiał wynajac opiekunke bo grałam balbina biedak no i nawet nakos było ok, bablbina dostała awas wiec postanowiłam zmienic terminaz i załatwic nowy. o mały włos prez ta opiekunke mi balbiny nie zwolnili z pracy bo oczywiscie opiekunka sie nie znawiła
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
U mnie opiekunki robią to : - sprzątają cały dom - ciałe coś na piecu zostawiają i przez to są ciągłe pożary - oglądają tv cały czas - jak widzą basen to w nim siedzą cały dzień - nie idą ja ksie je zwalnia inną osoba niż ta która ją wezwała - obrażają wszystkich do okoła - wsadzają dzieci d otego stoliczka gdy dziecko chce spać (gdy już tam włożą idą oglądać tv ) |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|