![]() |
#51 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() A co do tematu... Ja studiuje zawsze to, po czym będę miała nagrodę zawodową, którą w danej chwili jestem zainteresowana. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Moje Simy studiują rózne kierunki... zalezy jaki mają cel życiowy o ile jest on osiągnąć sukces w jakieś karierze... Ale głównie to biore Matme...
Ja płaciłam za TS2 w Media MArkt 149 zł, ale były qpowane w dniu premiery, a za TS2:NS dałam 79,90 zł i też były qpowane w dniu premiery... |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
ja teraz wybrałem mojemu biologię bo ma jako cel życiowy szczyt kariery medycznej (czy jakoś tak) a w bioli i fizyce było "najczęstsze zawody" czy jakoś podobnie... a pozatym w dzieciństwie miałem już te parametry które potrzeba zrobione (oczywiscie nie wszystkie) i bedzie mi latwiej potem
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ech... ja daje moim simom na studiach aktorstowo, ekonomie, sztuke, a czasem literature. Moim zdaniem aktorstwo i ekonomia są najlepsze.
![]()
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
wszystkie wydzialy sa fajne
|
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
ja najczesciej wybieram : psychologia, filozofia i sztuka. no, chyba ze czegto innego wymaga odemnie cel zyciowy
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Ja wybieram historię - przedmiot , jak dobrze pójdzie , sama kiedyś pójdę ^^.
|
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
najfajniejsze są kierunki po których jest kariera aktorska bo mozna sobie twarz zmienic podczas gry
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Ja nie mam jeszcze tego dodatku ale zapewno niedlugo go dostane. Aha mam pytanie. Czy można ten dodatek ściągnąć z netu ?? Jeśli tak to proszę o odpowiedź na e-mail [email protected] z adresem strony.
|
![]() |
![]() |
#60 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja prawie zawsze biore aktorstwo. raz czy dwa razy wziełam sztukę czy coś takiego...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|