|
|
Zobacz wyniki ankiety: Gdzie twoje Simy mieszkaja? (lub beda mieszkac) | |||
Akademik - tyle studentow dookola |
![]() ![]() ![]() ![]() |
382 | 79.42% |
Dom - jednak wiecej miejsca |
89 | 18.50% |
Nigdy nie kupie The Sims 2 Na studiach!!! |
10 | 2.08% |
Głosujących: 481. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Ja też wolę akademik, można mieć łatwym kosztem wielu przyjaciól no i pozatym ta "studencka atmosfera" ...
![]() A wdomu jest nudno bo gra się prawie tak samo jak w zwykłe simsy Problem to wyjście gdzieś ... to wszytsko strasznie wolno idzie :/ |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
A ja? Pierwszą myślą był akademik. Było super, przesiedziałam przy komputerze kilka godzin. Następnego dnia... aż mnie odpychało. Wtedy zaczęłam grać w domku i trzeba przyznać..odetchnęłam z ulgą. Grałam "gotowcem" maxisowym. Duży telewizor, wygodne łóżko, spokój. A przede wszystkim - naprawdę kłaniam się nisko komuś, komu udałoby się zrobić dobrą imprezę w akademiku. Zabawiać powiedzmy 20 simów na raz to istna męka! To niemożliwe... dlatego pod tymi względami wolę dom. Poza tymi argumentami zgadzam się z poprzednikami - w akademiku panuje ten studencki nastrój.
Już sama nie wiem. Chyba lubię i tę i tę opcję. |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Oczywiście że akademik nie po to wydałam na dodatek tyle kasy żeby teraz przesiadywać w domu, poza tym bez kodów nie da sie przeżyć w domu.
|
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Mój pierwszy sim ,którego poślę na studia będzie mieszkał w akademiku,myśle ze warto spróbować i zobaczyć jak tam nasz sim będzie żył. Uważam ze w akademiku jest ciekawiej pozna się wiele ludzi i zrobi im się psikusa.....
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Akademik, ale chyba tylko dla tego, że we własnym domku ciężko jest na coś zaoszczędzić. A w akademiku jest jedzenie za darmo i na ogół jest już jakiś fajny sprzęt.
Czyli ze względów finansowych ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Ja Akademik bo mozna poznac wielu ludzi. Poza tym moi simowie nie maja kasy na domek
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Większość moich simów mieszka w domkach, w akademiku tylko gdy jest ich więcej. To wkurzające, gdy kupisz sobie, na przykład wyciskarkę do owoców i zarza przybiega stado niedokarmionych potworów, które wypijają twoje cięko zarobione pieniądze
![]() ![]() ![]() ![]() No!! DOMY GÓRĄ!!! xP ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
[QUOTE=Thorin]Ja zdecydowanie wole dom. Co ja bym dał, żeby mieć swoje mieszkanie.
W prawdziwym życiu też bym wolała mieszkanie ale w simsach, pewnie ze w akademiku, jak bym mieszkala w mieszkaniu to po co mialabym kupowac dodatek, wiec zdecydowanie akademik. |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
moja simka Magda mieszka na razie w super akademiku zbudowanym przez moją siorke, ale planuje sie przeprowadzic do własnego domku do wynajęcia (te trzy małe co stoją koło siebie, za 2 tys. cos) bo jak sie wprowadzała na studia to dostała stypendium w sumie 3250 simoleanów (1000 $ za 6+; 750 $ za rozwiniętą charyzme; 750$ za rozwinięta kreatywność i 750 $ za rozwiniętą kondycje <lol>) ale prawie wszystko to wydała na ciuchy (bo miała takie... :/), na komórke, odtwarzacz mp3 no i to trzecie, zapomniałam co... jest razem do kupienia z komórka i odtwarzaczem mp3. no i moja simka zarabie teraz na swój własny mały domek, (no właśnie, a jest on już z meblami??) pracując przy stołówce i daje koncerty, bo ma na max rozwiniętą kreatywność.. <lol>
P.S. aha no i Magda jest na psychologii, bo ma marzenie życiowe "Superbohaterka to ja" no a jak sie jest na psych. no to stróż prawa jest wymarzoną karierą. <lol> lol |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
5 Gwiazdek... czy to sława czy nie? | Fushma | The Sims 1: Rozszerzenia | 46 | 08.07.2003 16:42 |