Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Gdzie twoje Simy mieszkaja? (lub beda mieszkac)
Akademik - tyle studentow dookola 382 79.42%
Dom - jednak wiecej miejsca 89 18.50%
Nigdy nie kupie The Sims 2 Na studiach!!! 10 2.08%
Głosujących: 481. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.03.2005, 16:44   #51
cornishonka
Guest

Domyślnie

o wiele bardziej wole akademik, przynajmniej cos sie dzieje. I mi jakos w ogole nie cina, nawet jak jest duzo osob, tylko ubrania sie strasznie rozmazuja ;d
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.03.2005, 16:57   #52
DOM3L
Guest

Arrow bez tytułu ...

Ja też wolę akademik, można mieć łatwym kosztem wielu przyjaciól no i pozatym ta "studencka atmosfera" ...
A wdomu jest nudno bo gra się prawie tak samo jak w zwykłe simsy
Problem to wyjście gdzieś ... to wszytsko strasznie wolno idzie :/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.03.2005, 22:41   #53
Errare
Guest

Domyślnie

A ja? Pierwszą myślą był akademik. Było super, przesiedziałam przy komputerze kilka godzin. Następnego dnia... aż mnie odpychało. Wtedy zaczęłam grać w domku i trzeba przyznać..odetchnęłam z ulgą. Grałam "gotowcem" maxisowym. Duży telewizor, wygodne łóżko, spokój. A przede wszystkim - naprawdę kłaniam się nisko komuś, komu udałoby się zrobić dobrą imprezę w akademiku. Zabawiać powiedzmy 20 simów na raz to istna męka! To niemożliwe... dlatego pod tymi względami wolę dom. Poza tymi argumentami zgadzam się z poprzednikami - w akademiku panuje ten studencki nastrój.
Już sama nie wiem. Chyba lubię i tę i tę opcję.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.03.2005, 18:16   #54
monabia
Guest

Domyślnie

Oczywiście że akademik nie po to wydałam na dodatek tyle kasy żeby teraz przesiadywać w domu, poza tym bez kodów nie da sie przeżyć w domu.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.03.2005, 11:10   #55
Doris
Guest

Domyślnie

Mój pierwszy sim ,którego poślę na studia będzie mieszkał w akademiku,myśle ze warto spróbować i zobaczyć jak tam nasz sim będzie żył. Uważam ze w akademiku jest ciekawiej pozna się wiele ludzi i zrobi im się psikusa..... xP
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.03.2005, 22:24   #56
Margaretka
Guest

Domyślnie

Akademik, ale chyba tylko dla tego, że we własnym domku ciężko jest na coś zaoszczędzić. A w akademiku jest jedzenie za darmo i na ogół jest już jakiś fajny sprzęt.

Czyli ze względów finansowych
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2005, 14:55   #57
Frogusia
Guest

Domyślnie

Ja Akademik bo mozna poznac wielu ludzi. Poza tym moi simowie nie maja kasy na domek
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.03.2005, 12:32   #58
ignis
Guest

Grin D!!!o!!!m!!!y!!!

Większość moich simów mieszka w domkach, w akademiku tylko gdy jest ich więcej. To wkurzające, gdy kupisz sobie, na przykład wyciskarkę do owoców i zarza przybiega stado niedokarmionych potworów, które wypijają twoje cięko zarobione pieniądze :wacko: , po za tym imprezy są lepsze, bo ci mieszkańcy akademika nie zaczepiają gości

No!! DOMY GÓRĄ!!! xP
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.03.2005, 13:06   #59
moniczka12
Guest

Domyślnie

[QUOTE=Thorin]Ja zdecydowanie wole dom. Co ja bym dał, żeby mieć swoje mieszkanie.

W prawdziwym życiu też bym wolała mieszkanie ale w simsach, pewnie ze w akademiku, jak bym mieszkala w mieszkaniu to po co mialabym kupowac dodatek, wiec zdecydowanie akademik.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.03.2005, 13:11   #60
ania500
Guest

ThumbsUp

moja simka Magda mieszka na razie w super akademiku zbudowanym przez moją siorke, ale planuje sie przeprowadzic do własnego domku do wynajęcia (te trzy małe co stoją koło siebie, za 2 tys. cos) bo jak sie wprowadzała na studia to dostała stypendium w sumie 3250 simoleanów (1000 $ za 6+; 750 $ za rozwiniętą charyzme; 750$ za rozwinięta kreatywność i 750 $ za rozwiniętą kondycje <lol>) ale prawie wszystko to wydała na ciuchy (bo miała takie... :/), na komórke, odtwarzacz mp3 no i to trzecie, zapomniałam co... jest razem do kupienia z komórka i odtwarzaczem mp3. no i moja simka zarabie teraz na swój własny mały domek, (no właśnie, a jest on już z meblami??) pracując przy stołówce i daje koncerty, bo ma na max rozwiniętą kreatywność.. <lol>

P.S. aha no i Magda jest na psychologii, bo ma marzenie życiowe "Superbohaterka to ja" no a jak sie jest na psych. no to stróż prawa jest wymarzoną karierą. <lol> lol
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania