Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 13.11.2003, 23:36   #1
catia
Guest

Domyślnie

Smoczki rosną...poczekajcie trochę to takie giganty będą, że zobaczycie ;dddd A moje jak są małe to ciągle są fioletowe! I raz kupiłam dwa na raz i były fiolet....bosh... :lol:

p.s. moje też się nazywają Pochodnia...mialam chyba juz 5-6 smokow i kazdy na imie Pochodnia bosh! :lol:

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.12.2004, 18:16   #2
*SmoczycA*
Guest

Smile Gdy miałam The Sims ...

Gdy miałam The Sims Abrakadabra to mi sie często zdarzał kolor smoka: czerwony,róźowy i brazowy.Mi sie zdarzyło jak czerwonego smoka miałam to nie opiekowałam sie nim zeby zgrzeczniał.U mnie tak było i zgrzeczniał .Smoka mozna kupić u Wampirzycy Wiki,klikasz na jej wóz i klikasz na "Kup Jajo" ( nie pamietam dokładnie :\).Smok ma już imie jak wykluwa sie z jajka,niestety nie można jemu dać imiona jakiego chcesz :\ . PozdraffiaM

Ostatnio edytowane przez *SmoczycA* : 09.12.2004 - 18:20

stare 10.12.2004, 09:27   #3
Zózga
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał *SmoczycA*
Gdy miałam The Sims Abrakadabra to mi sie często zdarzał kolor smoka: czerwony,róźowy i brazowy.Mi sie zdarzyło jak czerwonego smoka miałam to nie opiekowałam sie nim zeby zgrzeczniał.U mnie tak było i zgrzeczniał .Smoka mozna kupić u Wampirzycy Wiki,klikasz na jej wóz i klikasz na "Kup Jajo" ( nie pamietam dokładnie :\).Smok ma już imie jak wykluwa sie z jajka,niestety nie można jemu dać imiona jakiego chcesz :\ . PozdraffiaM
DALTONIŚCI!!! To som kololy: żółty, fioletowy i czerwony!

stare 13.12.2004, 15:04   #4
C-thru
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Zózga
DALTONIŚCI!!! To som kololy: żółty, fioletowy i czerwony!

Wlasnie... Nie ma brązowego i różowego... i tak wogule *SmoczycA*... wkurzasz juz... xP

Cytat:
Napisał Diddlina23
Kaczusiu, gdie mozna kupic smocze jajo?
Smoczyca pisala... ślepaś ty??? Co za ludzie... :wacko:

Ostatnio edytowane przez trasha : 13.12.2004 - 15:07

stare 20.12.2004, 13:41   #5
Zózga
Guest

Domyślnie

POMOCY!
cZy Wy lUDzIe NAPRWDĘ!!!! NIE POTRAFICIE SPOJRZEĆ NA KILKA NOTEK WCZEŚNIEJ???

stare 10.12.2004, 11:45   #6
Ghost-duch
Guest

Sad

Cytat:
Napisał *SmoczycA*
a u mnie jak zostawiłem smoka żeby zgrzeczniał i sie nim nie opiekowałem to mi zwiał ;(

stare 14.11.2003, 08:40   #7
Adi
Guest

Domyślnie

Ja miałem jeszcze czerwonego (plomyk) i brązowego (pritchy)

stare 14.11.2003, 12:26   #8
galazek
Guest

Domyślnie

U mnie wiecznie tylko Płomyk i Plomyk (no ale skoro zawsze rodzą się czerwone, to nic dziwnego :lol: )

stare 14.11.2003, 13:05   #9
Nilka
Guest

Domyślnie

ja mam już drugiego zielonego, pierwszego uwolniłam b o mi ciągle kwiatki zżerał, a teraz mam drugiego a wiecie to troche nie na temat, ale te skrzaty jak sie zaczaruje, że one się ruszają i potem jak się korzysta z tych kryształów to te wredoty mnie atakują!! Skaczą na mnie i lataja po całym domu...

stare 18.06.2005, 19:13   #10
blue eyes
Guest

Question /

Cytat:
Napisał Nilka
ja mam już drugiego zielonego, pierwszego uwolniłam b o mi ciągle kwiatki zżerał, a teraz mam drugiego a wiecie to troche nie na temat, ale te skrzaty jak sie zaczaruje, że one się ruszają i potem jak się korzysta z tych kryształów to te wredoty mnie atakują!! Skaczą na mnie i lataja po całym domu...
oco hodzi z tym uwalnianiem?

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania