Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.10.2005, 08:49   #1
Milly
Guest

Domyślnie

No,to jest właśnie ciut niedopracowane...Identycznie z moim simem-jego kręcą blond włosy i bielizna,a odrzuca otyłość.A koło domu często kręci się simka którą stworzyła moja kuzynka,a jest brunetką,i w dodatku jest w ciąży(wiadomo że gruba).A on na nią leci.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 08.10.2005, 10:55   #2
rainne
Guest

Domyślnie

taaa, ale dopasowanie simów nie jest ze względu tylko na to co kręci i odrzuca, ale również ze względu na zainteresowania i dopasowanie ze względu na znak zodiaku. może w innym się swatka nie popisała, ale w tym pewnie są simowie najbardziej zgodni.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.10.2005, 11:11   #3
puci
Guest

Question Jedno pytanko!

Co się stanie jeśli mam w zwykłych Simsach 2 zaistalowanev dodatki z gazety Komputer świat nowe oczy a niedługo zaistaluje NŻ??? A jak tych dodatków nie będzie widać to co sie stanie z oczami???
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.10.2005, 11:21   #4
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał puci
Co się stanie jeśli mam w zwykłych Simsach 2 zaistalowanev dodatki z gazety Komputer świat nowe oczy a niedługo zaistaluje NŻ??? A jak tych dodatków nie będzie widać to co sie stanie z oczami???
Powinno być je widać nadal, ale gdyby się tak nie stało, to będą one w folderze, do którego zostały włożone, czyli w Downloads.
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.10.2005, 18:26   #5
k_a_r_o_14
Guest

Question Wampir

Mam pytanie! Jak zamienia się simsa w wamira??? Jakoś mi to nie wychodzi! HELP!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.10.2005, 19:03   #6
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał k_a_r_o_14
Mam pytanie! Jak zamienia się simsa w wamira??? Jakoś mi to nie wychodzi! HELP!
zaprzyjaźnia się z takim wampirem i czeka aż on dziabnie. opcjonalnie zaprzyjaźnia się z wampirem, następnie nakłania się go do ugryzienia naszego współlokatora, po czym tenże współlokator gryzie nas. ewentualnie, zawsze można wpisać kod boolprop testingcheatsenabled, przytrzymać klawisz 'shift', kliknąć na sima i wybrać opcja "make a vampire".
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.10.2005, 13:24   #7
Sacline
Guest

Domyślnie

wiem że to nie jest pytanie ale niechciałam zaśmiecać forum mam takie coś co może zmienić matrix-owego simaotrzeba na studiach wchodzimy w Przedmieście ,gramy rodzinką X ,wchodziwy w tryb kupowania, w sypialnie w stoliki i tam powinna być komoda stawiamy ją gdzie chcemy,czekamy aż jakieś simy przyjdą (oprucz sfatki) i klikamy simem żeby go przywitał ,potem klikamy na komode i wybieramy opcje np.,,umaluj....magda" :smilea: :smilea: :smirk:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.10.2005, 11:53   #8
KubaS

Reputacja: 10
Domyślnie

Moje pytanie dotyczy przeprowadzki. Mam taki problem że po schowaniu do ekwipunku sprzętów, po wypakowaniu np. w nowym domu nie mogę postawić przy ścianie szafy i łóżka. Co może byc powodem?
KubaS jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.10.2005, 00:26   #9
Lea
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał KubaS
Moje pytanie dotyczy przeprowadzki. Mam taki problem że po schowaniu do ekwipunku sprzętów, po wypakowaniu np. w nowym domu nie mogę postawić przy ścianie szafy i łóżka. Co może byc powodem?
Jedyne co przychodzi mi do głowy to dach na tym poziomie na którym chcesz stawiać te sprzęty a nie piętro wyżej. Nie przebudowywałeś tego nowego domu?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.10.2005, 21:42   #10
Domanika
Guest

Cool Mam małe pytanko

Czy leżeli wampir z wampirzycą (kobieta z meszczyzną) będą mieli dziecko/dzieci to to będą małe wampirki. Bo ja jak zrobiłam to mi wyszło normalne i potem musiałam się znowu przemienic zeby się opiekowac.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania