Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 04.04.2004, 09:54   #51
Harimatris
Guest

Domyślnie

I zapomniałeś powiedzieć, że jeden zombie miał na imię Lusesita i zakochał się w jednym z twoich Simów i razem wyjechali na Wyspę Wakacyjną i do tej pory ukrywają się u Rekina Zębusia. :lol:
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.04.2004, 10:52   #52
Ania_13
Guest

Domyślnie

A potem ziemia się otworzyła i wytrysneła lawa (która tak naprawdę była krwią zombi) zombi uciekali w popłochu, ale ziemia i tak ich wchłoneła ]:-) Widzący to ludzie umarli (z radochy ) ze strachu, ale śmierć ich oszczędziła i zamienili się w zombi

Koniec , ale czy napewno
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.04.2004, 11:47   #53
Czajniczek
Guest

Domyślnie

No coś takiego! Zadziwiające że nikomu więcej się to nie przytrafiło?!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.04.2004, 11:57   #54
Ania_13
Guest

Domyślnie

Chcecie usłyszeć coś strasznego?

Otóż: Na moim ramieniu siedzi wredna papuga :lol: Dziobie mnie w szyję Ał moje ucho <_< <kładzie papugę na stole> siedz tu niegrzeczne ptaszysko... Ał moja ręka! Jeszcze Ci mało? A masz <bierze ołówek i macha papudze przed nosem> WIDZICIE? Nie muszę kupować temperówki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.04.2004, 14:07   #55
Kamcia
Guest

Domyślnie

Duchy są, straszyły moją simke gdy się kompała i wyszła z wanny i sie wystraszyła i zaczęły jej spadać energia i te inne.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.04.2004, 14:27   #56
wiedźma
Guest

Domyślnie

eee...nie wiem czy ktoś juz podal ten adres ale ja widzialam takie ognisko z ktorego zawsze wyłazi "zielonobrody" na www.simlice.com
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.04.2004, 14:38   #57
szampan0
Guest

Domyślnie

Hahaha :lol: a potem bierze dziewczynkę za głowę i wkłada ją do basenu... a ona nie żyje
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.04.2004, 19:44   #58
andonezja

Reputacja: 10
Domyślnie

hihih ;] jejciu jak suuuuuuper ;] poodgryzal glowy ;]
zapomnialas dodac, ze ziemia sie rozsunela i wyszedl z niego harry potter z glowa gandalfa bialego i zaczal grac w pilke ta odgryziona glowa, a gdy mu sie znudzilo to gwizdnal, wsiadl na swoja blyskawice, odlecial do gwiazd, wpadl na slonce, stracil na twoja parcele i zrobila sie dziruka w ziemi, a z ziemi wyskoczyl Elvis Presley i pojawil siem komunikat, ze zaklocasz spokoj Elviskowi, wiec wybuchnal ci komputer i nie zdazylas porobic fotek :/ jaka szkoda ;]
stare 04.04.2004, 20:58   #59
wiedźma
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Super Simka@Apr 3 2004, 10:21 PM
Ja miałam w grze coś takiego wszyscy poszli spać ale mała dziewczynka nie zeszła na dół zeby coś zjesc i przysiengam wszystkim umarła ze strachu bo zobaczyla ducha unoszącego sie o pól metra nad zienią był blido zielony i wygladal jagby ktos go niosł a gdy otworzył czerwone krwiace oczy dziewczynka zdechla jak ustrzelona kaczka i zeby temu zaradzic usunelam grobowce po 5 $ (złodzieje caly człokiek warty tylok 5 $) A drugej nocy wyszlo z grobow chyba z 10 takich zmor (ale grobów nie było )I podlecieli na pietro przy okazji prenikajac przez sciane i wyobrazcie sobie ze te zombi poodgryzali rodzicom tej dziewczynki glowy, nogi i rence Wienc zburzyłam ten dom i wydudowalam nowy a te zombii tam tez byly i pozabijały wszystkich wiec zburzyłam na stale ten giga cmentarz i nic na nim nie wybudowałam juz nigdy...

taak? a mi kiedys w nocy ze wszystkich stron zaczely schodzic sie na dzialke zombies.bylo ich chyba ze sto!!!i zaczely sie dobijac, wybijać okna i takie tam...potem dobraly sie do mojego sima i wlasnie byly w srodku konsumowania jego glowy kiedy z nieba zleciala wielka platforma z MEGA-ZOMBIE !!
mega-zombie zaczął śpiewać "pokaż swoją twarz" i wszyscy zaczeli tanczyc i spiewac (nawet ta zjedzona glowa mojego sima)tańczyli tak do przez całą noc kiedy o 7:00 a.m. zleciała wieeelka patelnia z "mistrzem bazylim" na pokładzie i on zaczął po kolei smażyć te wszystkie zombitki i jak już był wielki obiad(na całą działkę) kotlety a'la zombie to mistrz bazyli ewoluował w "fachowca pana kazia" (w tle leciała muzyka "go-go power rangeeeeeers!!!!")i zaczął naprawiać mojego sima(no naprawde)i jak go naprawił to wskoczył do kibla i już go nie bylo ....
no naprawde!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.04.2004, 21:13   #60
FaNtA
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by wiedźma+Apr 4 2004, 09:58 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (wiedźma @ Apr 4 2004, 09:58 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Super Simka@Apr 3 2004, 10:21 PM
Ja miałam w grze coś takiego wszyscy poszli spać ale mała dziewczynka nie zeszła na dół zeby coś zjesc i przysiengam wszystkim umarła ze strachu bo zobaczyla ducha unoszącego sie o pól metra nad zienią był blido zielony i wygladal jagby ktos go niosł a gdy otworzył czerwone krwiace oczy dziewczynka zdechla jak ustrzelona kaczka i zeby temu zaradzic usunelam grobowce* po 5 $ (złodzieje caly człokiek warty tylok 5 $) A drugej nocy wyszlo z grobow chyba z 10 takich zmor (ale grobów nie było )I podlecieli na pietro przy okazji prenikajac przez sciane i wyobrazcie sobie ze te zombi poodgryzali rodzicom tej dziewczynki glowy, nogi i rence Wienc zburzyłam ten dom i wydudowalam nowy* a te zombii tam tez byly i pozabijały wszystkich wiec zburzyłam na stale ten giga cmentarz i nic na nim nie wybudowałam juz nigdy...

taak? a mi kiedys w nocy ze wszystkich stron zaczely schodzic sie na dzialke zombies.bylo ich chyba ze sto!!!i zaczely sie dobijac, wybijać okna i takie tam...potem dobraly sie do mojego sima i wlasnie byly w srodku konsumowania jego glowy kiedy z nieba zleciala wielka platforma z MEGA-ZOMBIE !!
mega-zombie zaczął śpiewać "pokaż swoją twarz" i wszyscy zaczeli tanczyc i spiewac (nawet ta zjedzona glowa mojego sima)tańczyli tak do przez całą noc kiedy o 7:00 a.m. zleciała wieeelka patelnia z "mistrzem bazylim" na pokładzie i on zaczął po kolei smażyć te wszystkie zombitki i jak już był wielki obiad(na całą działkę) kotlety a'la zombie to mistrz bazyli ewoluował w "fachowca pana kazia" (w tle leciała muzyka "go-go power rangeeeeeers!!!!")i zaczął naprawiać mojego sima(no naprawde)i jak go naprawił to wskoczył do kibla i już go nie bylo ....
no naprawde!!! [/b][/quote]
Ejj, ludzie :lol: Co wyście pili/palili, też tak chce :lol: :lol:
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania