Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.10.2005, 14:58   #51
aster44
Guest

Domyślnie ...::o::o::...

ale do tego dojdą jeszcze nowe interreakcje + skiny + coś tam, a skąd wiesz, że dodatek będzie kosztował 50 zł, a nie np. 29,90 zł ?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.10.2005, 11:32   #52
Doris
Guest

Excl

http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=23204
tutaj odbywa sie yskusja na temat dodatku do The sims2,którym ogólnym tematem badą świeta

Biznes mnie niekręci,co w tym ciekawego nowe ciuchy?interakcje?obiekty?.. nie kupię tego dodatku,po co wydawać kasę,a pozatym w lutym mój komputerek obchodzi trzecie urodziny.Kupię mu w prezencie nową kartę graficzną (przynajmnie planuję,ale moze byc tak ,że zostane bez kasy) :con:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.10.2005, 11:47   #53
stotkaa
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał aster44
ale do tego dojdą jeszcze nowe interreakcje + skiny + coś tam, a skąd wiesz, że dodatek będzie kosztował 50 zł, a nie np. 29,90 zł ?
Gdzie napisałam, że 50? Parę to 20 - 90.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.10.2005, 11:47   #54
moniak1993
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał aster44
http://www.simpassion.skip.pl/forum2/viewtopic.php?t=69

aster nigdzie nie ma tanio i łatwo chcąc mieć dobrą grę .. trzeba zabulic... ja chyba swiat nie kupie... bo po co mi?! choinke sciagne z neta... i mam to gdzies
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.10.2005, 12:04   #55
kartofelq
Guest

Domyślnie

A wie ktoś o simach na komórkę i o świątecznych?
Tutaj mam jakieś zdjątko zapowiadające biznes.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.11.2005, 14:39   #56
Mechaniczna Pomarańcza
Guest

ThumbsUp

A dla mnie pakiet świąteczny będzie miłą osłodą w oczekiwaniu na biznes
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.11.2005, 15:22   #57
Nessa
Guest

Domyślnie

W oczekiwaniu na new kompa narwanie zbieram na simy. Cóż, gdybym miała teraz dobrego kompa i kase to bym kupiła ten dodatek wigilia . Zaapowiada się ciekawie, ale strasznie długo trzeba czekac na te gierki ;]. Nie dziwię się, w końcu to tyle roboty.... Hmm to na 100% prawda o dotaku o Biznesie? Może obiło wam sie o uszy coś o dodatku Zwierzakowym? A dodatek na komórkę zapewne spraawię sobie jeśli gdzie przylukam!
PS: Mechaniczna Pomarańcza-świetny nick
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.11.2005, 16:09   #58
flawia
Guest

Domyślnie

Sama nie wiem czy kupie Biznes,czy jkaos tak ,miałam nie kupować nocnego życia ,ale teraz pewnie powiem rodzicom żeby mi na gwiazdke kupili tak na marginesie to głównie ten wampiryzm mnie przekonał.A świąt nie kupię
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.11.2005, 20:58   #59
puci
Guest

Question Jeszcze niewiem...

Ja jeszcze niewiem czy kupię ten dodatek. ;( Jesli będzie w nim tyle nowości co w NŻ to kupie go napewno!!! Osobiście uwieelbiam gry o tematyce biznesowej...
No a jakby moje simy mial możliwoś pełnego życia bizmesmena to napewno ten dodatek będzie ekstra!!!

P.S. Co do tych świąt to pełna głupota!!! :con: Wydać kilka dych za 50 dodatków??? :wacko: To śmieszne!!! :1smutny: Nie wiedzą jak z graczy kase zedrzeć!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.11.2005, 09:28   #60
Czikita
Guest

Domyślnie

Am nie na to wszystko szkoda kasy, co prawda kieszonkowe się powiekszyły 2 miechy czekania i juz na kolejny dodatek jest ale nie NIE NIE NIE NIE!!!!!! nie bede kasy dawać za biznes ja mam tego po uszy ceny za drogie!!!!! moj tata wycenil te gre na 50.00 złotych (a gra czasem swoim simem, beka, ma sima agenta) hehehhehehehheheheheh a to jest droższe o 20 czy 30 zł. Basta(ale kupię the sims 2 świeta) nie powstrzymam się
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania