![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=23204
tutaj odbywa sie yskusja na temat dodatku do The sims2,którym ogólnym tematem badą świeta Biznes mnie niekręci,co w tym ciekawego nowe ciuchy?interakcje?obiekty?.. nie kupię tego dodatku,po co wydawać kasę,a pozatym w lutym mój komputerek obchodzi trzecie urodziny.Kupię mu w prezencie nową kartę graficzną (przynajmnie planuję,ale moze byc tak ,że zostane bez kasy) :con: |
![]() |
![]() |
#53 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#54 | |
Guest
|
![]() Cytat:
aster nigdzie nie ma tanio i łatwo ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
A dla mnie pakiet świąteczny będzie miłą osłodą w oczekiwaniu na biznes
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
W oczekiwaniu na new kompa narwanie zbieram na simy. Cóż, gdybym miała teraz dobrego kompa i kase to bym kupiła ten dodatek wigilia
![]() ![]() ![]() ![]() PS: Mechaniczna Pomarańcza-świetny nick ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Sama nie wiem czy kupie Biznes,czy jkaos tak ,miałam nie kupować nocnego życia ,ale teraz pewnie powiem rodzicom żeby mi na gwiazdke kupili
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Ja jeszcze niewiem czy kupię ten dodatek. ;( Jesli będzie w nim tyle nowości co w NŻ to kupie go napewno!!!
![]() ![]() No a jakby moje simy mial możliwoś pełnego życia bizmesmena to napewno ten dodatek będzie ekstra!!! ![]() P.S. Co do tych świąt to pełna głupota!!! :con: Wydać kilka dych za 50 dodatków??? :wacko: To śmieszne!!! :1smutny: Nie wiedzą jak z graczy kase zedrzeć!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Am nie na to wszystko szkoda kasy, co prawda kieszonkowe się powiekszyły 2 miechy czekania i juz na kolejny dodatek jest ale nie NIE NIE NIE NIE!!!!!! nie bede kasy dawać za biznes ja mam tego po uszy ceny za drogie!!!!! moj tata wycenil te gre na 50.00 złotych (a gra czasem swoim simem, beka, ma sima agenta) hehehhehehehheheheheh a to jest droższe o 20 czy 30 zł. Basta(ale kupię the sims 2 świeta) nie powstrzymam się
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|