![]() |
#52 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Reputacja: 18
|
![]()
Hej
![]() Powracam z new foteckami ;] A tutaj pierwsza ciąża ![]() ![]() Urodził sie Tomek który już jest nastolatkiem i mieszka ze swoją dziewczyną Melodią Blaszką ![]() ![]() Tutaj w ciąży po raz drugi .Urodził się Wiktor. Na zdjęciu widać też Tomka jak był jeszcze dzieckiem ![]() ![]() Tutaj Ada po raz trzeci w ciąży . Wtedy urodził się Paweł . Na zdjęciu widać Tomka z małym Wiktorem który obecnie zaczął etap nastoletni . ![]() Tutaj ostatnia ciąża . Tatuś (Dariusz Marzyciel) próbuje nawiązać kontakt z dzieckiem ;] (to ciąża bliźniacza) ![]() Tutaj mamusia po kąpieli w basenie ![]() ![]() Urodziło się dwóch chłopczyków (tak jak wcześniej napisałam napisałam że to ciąża bliźniacza) Darka i Arka ![]() ![]() P.S Czemy wszystkie dzieci to chłopcy co ? Czemu żadnej dziewczynki ![]() Ostatnio edytowane przez Castaway : 11.08.2007 - 10:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Reputacja: 18
|
![]()
Instalowałam od nowa simsy i zrobiłam new rodzinkę
![]() Bóle Porodowe xD ![]() ![]() Urodziła się Sara ![]() ![]() Oj coś napsociła ![]() ![]() Tutaj z tatusiem ![]() ![]() ![]() Tu brzusio ![]() ![]() ![]() Malutka Sara ![]() ![]() A tutaj jak śpi ;( ![]() Mamusia ![]() ![]() Mama karmi córeczkę ![]() ![]() Tutaj mama usypia Sarę ![]() ![]() Brzuszek rośnie ![]() ![]() ![]() Tutaj mama przewija Sarę (parę zdjęć temu ( ![]() ![]() ![]() Marianna myje Sarę ![]() ![]() Rodzina mieszka w Weronie . Mama - Marianna Ojciec- Mariusz Dziecko- Sara Nazwisko: Prześcieradło Wiem wiem dziwne imiona ale obecnie gram w Weronie i se wymyśliłam że jest koniec 20 wieku .No i wybrałam jakieś "starsze" imiona no bo nie nazwę mamy Angelika xD. I kiedy Sara dorośnie wyjdzie za Roberta McCaffrey'a ![]() ![]() Dziękuję za uwagę ![]() Pe.Es Sorki że zdjęcia nie po kolei :] Pe.Es 2 Goosiu ja Cię naprawdę przepraszam za to ze nazwisko mojej simki Sary będzie brzmiało McCaffrey . Tak se pomyślałam na początku że tak będzie ale to pewnie dlatego że wcześniej widziałam twój post z Sarą . Naprawdę przepraszam . A i imienia nie ściągałam (wybrała je moja mama ![]() Ostatnio edytowane przez Castaway : 07.08.2007 - 21:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]() Moja simka: Idzie robić kolację ![]() Bóle porodowe ![]() ![]() I po porodzie ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Reputacja: 11
|
![]() ![]() Podczas porodu...;p ![]()
@mod: sygna niezgodna z regualminem. Ostatnio edytowane przez Raisa : 19.08.2007 - 00:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Kolejna partia :
![]() ^River gładzi Jasmin po brzuchu^ --Sorry ,że fotka na tle klozeta-- ![]() ^Noemi w chwili gdy pojawił się brzuszek^ --Noemi córka Rivera i Jasmin .. jest na pierwszym zdjęciu tyle ,że jeszcze w brzuchu ![]() POZDRAWIAM i mam nadzieję ,że poprawiła się moja jakość zdjęć ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() Ślub podczas ciąży ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|