Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.01.2004, 10:21   #51
Nikee
Guest

Domyślnie

dobra ja to tak sobie wierze ale... RYBA SKAD MASZ TS2??????????!!!!!!!!!!
i prosze sprobuj sobie przypomniec skad masz ten skladnik

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 08.01.2004, 10:55   #52
Ryba 2
Guest

Domyślnie

Wiecie co już se przybomniałem skąd mam ten składnik robiłem tylko zadania dla Wampirzycy Wiki a the sims 2 mam z angielskiej strony tylko nie pamiętam z jakiej.

stare 08.01.2004, 11:25   #53
Samantha
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Ryba 2@Jan 8 2004, 12:55 PM
Wiecie co już se przybomniałem skąd mam ten składnik robiłem tylko zadania dla Wampirzycy Wiki a the sims 2 mam z angielskiej strony tylko nie pamiętam z jakiej.
The Sims 2 ze STRONY??? e... to chyba nie możliwe :unsure:

Pzodroffka

P.S. Chyba ,że o czymś nie wiem... :ph34r:

stare 08.01.2004, 12:23   #54
ptasiex
Guest

Domyślnie

No dobra - powiedzmy, że masz TS2... A grałaś już w nie? I co dzieci rosły? Może pokażesz nam swoje zdjęcia z gry?? (choć pewnie dasz screeny z The Sims.pl) Coś ty nas kitujesz, ale zdjęcia chętnie zobaczymy. A może podasz nam jeszcze tą strone gdzie może ściągnąć gre! :lol: Też sobie ściągnę :lol: :lol:

stare 08.01.2004, 13:09   #55
Liop
Guest

Domyślnie

ryba spróbuje tak zrobić! dzięx.
Ale jak to się okaże KŁAMSTWEM to pożałujesz!!!!!!!!!!!!!!!!

stare 08.01.2004, 14:11   #56
Czarodziejka
Guest

Domyślnie

Moim zdaniem - 97% kłamstwo... chociaż zawsze są te 3%...

Jak widzisz, to co powiedziałam (napisałam ) wsześniej jest prawdą, bo "nie umiesz wkleić zdjęcia"...

Oczywiście, nie umiesz wkleić zdjęcia... no bo po co umieć?

Nie myślcie o mnie źle, dlatego że tak gadam, ale ja już po prostu nie moge wytrzymać! Słyszałam o tajnych składnikach i możliwe jest to że ten składnik istnieje (?) ALE (jak zawsze ) jakoś za każdym razem, gdy prosimy Cię o jakiś dowód na istnienie tego składnika to ty ZAWSZE znajdujesz jakieś wytłumaczenie! Albo nie umiesz tego, albo nie umiesz tamtego, albo Ci coś nie działa, albo młodszy brat wyeksmitował Ci rodzinkę, albo wykasował Ci The Sims! To już po mału zaczyna robić się denerwujące! Jak nie masz tego składnika i wszystko jest zmyślone, to sie po prostu przyznaj!!!

KŁAMSTWO MA KRÓTKIE NOGI! (i daleko nie ucieknie bo nie jest Korzeniowski )

Jeśli nie wkleisz zdjęcia, albo nie pokażesz nam innego dowodu, to po prostu uznamy (przynajmniej ja uznam... nie wiem jak inni), że to jest czyste kłamstwo i będzie źle...

ehh... troche sie wkurzyłam... przepraszam

stare 08.01.2004, 14:34   #57
Nikee
Guest

Domyślnie

czarodziejka uwazam ze masz na 100 procent racjeuwazam tak jak ty (ze mi to tez wczesniej nie przyszlo do glowy) :lol:

stare 08.01.2004, 15:51   #58
Nokiaaa
Guest

Domyślnie

Hmm...
I tak poprostu robiło się u niej zadania?
I tak poprostu ci się "nagle" przypomniało?
Bez obrazy, ale jak się wykonuje zadania u którychś kupców to pisze, jaki składnik dostałeś...
W moim przypadku w każdym razie, ja zawsze wiem co skąd mam.... -_-
No cóż.. Jak na razie nie zabardzo wierzę w to, ale jak się okaże że to prawda, zwracam honor
Pozrófka
Nokiaaa

stare 08.01.2004, 15:52   #59
moonlight
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Ryba 2@Jan 7 2004, 01:33 PM
Ludzie nie wiem jak to się stało ale mam całkiem nowy Składnik{Kły Wampira}
Aaaaa! O jezy ludzie proszę was nie dobijajcie mnie. Ja nie chciałem. Jestem zapalonym simsomaniakiem i gram w abrakadbrę bardzo długo....no i tak sobie grałem. Pojechałem pozdbywać składniki i poszedełm do Todda i powiedział mi, żebym znalazł czerwoną cegłę i złote jabłko to są dwa odzielne zadania. I ja to znalazłem u mu zaniosłem. Proszę was. Powoedzcie mi czy to mogły być skłądniki. Bo jeśli tak to znowu bede próbował wykonywać te zadania. Proszę! Niech to się okaże nieprawdą. P.S. Catiu, mówiłąś coś, że można gdzieś tu poczytać o ukrytych składnikach i czarach. Gdzie ja znajdę tu coś o tym...

stare 08.01.2004, 16:34   #60
Natasza
Guest

Domyślnie

No Rybka2 daj nam jakiś dowód. Ja ci wierzyłam (i nadal trochę wierze)ale to zaczyna być denerwujące!!!!!!!!!!!!

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania