![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Wiecie co już se przybomniałem skąd mam ten składnik robiłem tylko zadania dla Wampirzycy Wiki a the sims 2 mam z angielskiej strony tylko nie pamiętam z jakiej.
|
![]() |
#53 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Pzodroffka ![]() P.S. Chyba ,że o czymś nie wiem... :ph34r: ![]() |
|
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
No dobra - powiedzmy, że masz TS2... A grałaś już w nie? I co dzieci rosły? Może pokażesz nam swoje zdjęcia z gry?? (choć pewnie dasz screeny z The Sims.pl) Coś ty nas kitujesz, ale zdjęcia chętnie zobaczymy. A może podasz nam jeszcze tą strone gdzie może ściągnąć gre! :lol: Też sobie ściągnę :lol: :lol:
|
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
ryba spróbuje tak zrobić! dzięx.
Ale jak to się okaże KŁAMSTWEM to pożałujesz!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem - 97% kłamstwo... chociaż zawsze są te 3%...
Jak widzisz, to co powiedziałam (napisałam ![]() Oczywiście, nie umiesz wkleić zdjęcia... no bo po co umieć? Nie myślcie o mnie źle, dlatego że tak gadam, ale ja już po prostu nie moge wytrzymać! Słyszałam o tajnych składnikach i możliwe jest to że ten składnik istnieje (?) ALE (jak zawsze ![]() KŁAMSTWO MA KRÓTKIE NOGI! (i daleko nie ucieknie ![]() ![]() Jeśli nie wkleisz zdjęcia, albo nie pokażesz nam innego dowodu, to po prostu uznamy (przynajmniej ja uznam... nie wiem jak inni), że to jest czyste kłamstwo i będzie źle... ehh... troche sie wkurzyłam... przepraszam ![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
czarodziejka uwazam ze masz na 100 procent racjeuwazam tak jak ty (ze mi to tez wczesniej nie przyszlo do glowy) :lol:
|
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Hmm...
I tak poprostu robiło się u niej zadania? I tak poprostu ci się "nagle" przypomniało? Bez obrazy, ale jak się wykonuje zadania u którychś kupców to pisze, jaki składnik dostałeś... W moim przypadku w każdym razie, ja zawsze wiem co skąd mam.... -_- No cóż.. Jak na razie nie zabardzo wierzę w to, ale jak się okaże że to prawda, zwracam honor ![]() Pozrófka Nokiaaa |
![]() |
#59 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
No Rybka2 daj nam jakiś dowód. Ja ci wierzyłam (i nadal trochę wierze)ale to zaczyna być denerwujące!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|