Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.02.2006, 12:35   #51
Margierytka
Guest

Domyślnie

Boska Jennys ma zbyt płaska głowę... Madonna jest dość podobna. Z tym , że masz manierę robienia kocich główek. te brodki są fantazyjne i modne, lecz deko nienaturalne. Mnie jednak Julia najbardziej się podoba.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.02.2006, 13:11   #52
Nilieny
Guest

Domyślnie

Oj wiem z tymi głowami to prawda! Postaram się to poprawić (ale później mam dużo sprawdzianów)

stare 27.02.2006, 13:52   #53
Melicyanda
Guest

Domyślnie

No i ja.
Więc ocenkę dam ogółem:8/10Śliczna jest Lien.

stare 25.03.2006, 11:17   #54
Nilieny
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Asulkä
Ale to nie oznacza, że masz robić takie tyczki
Będę sobie robić jakie będę chciała ty naprawdę nie musisz wchodzić do tego tematu!!! xP

stare 25.03.2006, 14:03   #55
linkinhay
Guest

Domyślnie

Podobają mi sie twoje modelki. Są ładne i oryginalne, każda ma w sobie to coś... No ale zacznę od samiutkiego początku :
Pierwszy post :
1. Ładna twarzyczka, ale ma za jasne oczy. Reszta ok, nie mam się do czego przyczepić 8/1o
2. Tej nie widać za wyraźnie ;( Ale rysy twarzy ma nawet ładne, makijażu nie da sie dojrzeć za dokładnie... Takie 7,5/10
3. Bardzo mi się podoba. Najładniejsza z tych. Wszystko ładnie się ze sobą komponuje...
Ta ruda
Na początku simka była dosyc blada, ale ładna Za to po jest idealna - wszystko super ze sobą współgra...
Nastepna...
Lien jest śliczna! Taka sweet 10/10
No, a twój najnowszy post z simkami... Takie szczupłe twarze... Ale to mimo wszystko dodaje im uroku...
Julia łądna, aczkolwiek nie podoba mi się to przedłużenie maxisowych włosów. Makijaż, oczy, skin - reszta w porząsiu
Madonna nawet podobna, ale... chyba nie ma takiego podbródka? Trochę pełniejsza twarz...
Jennys podoba mi się Ale okropnie świeci...

stare 25.03.2006, 15:13   #56
Domcia_319
Guest

Domyślnie

wszystkie mi się podobają, Madonna jest nawet podobna a najładniejsza jest ta "blada" (kiedy jeszcze była blada) xP

stare 31.03.2006, 10:38   #57
Nilieny
Guest

Domyślnie

Drodzy panowie i panie, ekhem, dostałam wredoty i weny twórczej! A więc jestem wredna i na żer Wam daję makijaż, tyle, że maikijaż nie byle jaki! Bo różowy (ah ta wredota!):

stare 31.03.2006, 18:11   #58
linkinhay
Guest

Domyślnie

Mejkapik ładny, mimo że rózowy. Szminka mi sie podoba Niczym jak z helaene. Cienik mniej, tzn. przeszkadza mi ten mocny odcień. Ale mimo że jest różowy, to nawet ci wyszedł
Pozdrawiam

stare 31.03.2006, 18:42   #59
riannon
Guest

Domyślnie

Mi sie ten makijaz nie podoba. Jest jakis rozmazany i zbyt rózowy. Zresztą moze na ładnej simce wyglądałby ładnie, ale tak to jest brzydki.

Ostatnio edytowane przez riannon : 01.04.2006 - 13:59

stare 31.03.2006, 18:49   #60
Aϊda
Guest

Domyślnie

Ocenie ostatnia partie. (nr 1,2,3)

Madonna, nie wydaje mi sie za bardzo podobna, otoz fryzura i make-up jest idealny.
Simka nr. 1 wszystko byloby perfekt gdyby nie ta fryzura...
I ostatnia, ta jej twarz... nie zabardzo udana.

Ogolnie to ok. Z make-up nie taki zly. Otoz podoba mi sie odcien cieniu do powiek, jednak kolro rozowy nie jakos przechodzi... A czemu nei ma rzes? A szkoda. I ogolnie grafika tez nie szczyci sie poza. (nie widze detalow, zdjecia zrobione z daleka... itepe...) Zdjecia moglybybyc z bliska?

Ostatnio edytowane przez Aϊda : 31.03.2006 - 18:52

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania