Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.03.2006, 13:57   #51
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Mary- ładna Simka. I coemne włosy pasują do jej twarzy, choć są trochę rozmazane. Ale uważam, że wyszły Ci nieźle, są bardziej naturalne od niejednej fryzurki np. z sims2sisters.

Różowa kiecka- ładna, starannie wykonana, podoba mi się klamra, natomiast nie lubię tego odcieniu różu. Kojarzy mi się z nieco wyblakłym.

Emma- bardzo mi się podoba, bardziej niż Mery. Twarz wydaje się być realistyczna (w ogóle Twoje Simki mają coś w sobie, co sprawia, że wyglądają trochę jak prawdziwi ludzie , a najabrdziej podobają mi się oczy i ich makijaż.

Biało-niebieski komplet z House’a- wygląda super, nie mam żadnych zastrzeżeń. Ta spódniczka to chyba reclolor różowej dla Barbie. Albo ta sama tekstura. Moim zdaniem to jeden z Twoich najlepszych ciuszków, chętnie widziałabym go na swojej Simce, naprawdę bardzo fajny.

Pozdrawiam
Isi jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.03.2006, 14:20   #52
nossace

Domyślnie

Piszę, zeby mi nik cię nie zwinął tak jak kladź ;p Droga Nesy czy byłabyś zainteresowana współpracą z moją stroną (siModern). No powiedzmy to troszkę krócej: czy chciałabyś by dodatki były na niej publikowane (szkoda by taki talent się zmarnował). Jezeli jesteś zainteresowana pisz na gg albo na e-mail jeżeli nie to nie pisz nic ;p

last summer you asked me if i loved you enough to give up writing.

now i can finally call myself a poet.

Ostatnio edytowane przez nossace : 28.10.2009 - 01:11
nossace jest offline  
stare 27.03.2006, 16:02   #53
Mgiełka
Guest

Domyślnie

Twoje wytwory są świetne! I Lincia ma rację, mówiąć, że marnujesz talent. Nie mam się do czego przyczepić. (mówię o tych ostatnich dodatkach z poprzedniej strony).

Ostatnio edytowane przez Mgiełka : 27.03.2006 - 16:06

stare 27.03.2006, 18:17   #54
Nesy

Domyślnie

Cytat:
Napisał Isi
...Biało-niebieski komplet z House’a- wygląda super, nie mam żadnych zastrzeżeń. Ta spódniczka to chyba reclolor różowej dla Barbie. Albo ta sama tekstura...
Tak, to jest recolor. Nie mogłam znaleść odpowiedniej teksturki.
Nesy jest offline  
stare 28.03.2006, 08:37   #55
T42
Guest

Smile

Pink -> Ogólnie mi się podoba. Tylko bluzeczka nie ma wykończenia - położona na nia teksturka i tyle. No i jak na konkurs - mogła być bardziej pomysłowa
Emily -> Usta mi sie nie podobają... Taki dziwny ten grymas na fotce.. No i kolor szminki - zbyt jasny do tej karnacji. A suknia prezentuje sę świetnie.
Michelle -> Ładna simka. Taka niuńka Ale fajnie wygląda. I super fryzurka! Komplecik tak średnio mi prztpada do gustu. Chyba tlyko bluzeczka mi się podoba.
Mary -> Podoba mi się jej podbrudek Ładna simka. Włosy całkiem łąane, tylko z tyłu się nie komponują ze sobą dwie połowy. Sukienka mi sie podoba, mimo, że odcień różu taki typowo kiczowaty. Świetna klamra.
Emma -> Simka mi się nie podoba. Możliwe, ze ze względu na fryzurę - ten kiczowaty odcień blondu jest dobijający A simka ma za wysokie czoło, chyba. Bluzeczka mi się podoba, ale miniówa nie. Rekolor brzydko wygląda, ten fiolet...

stare 30.03.2006, 10:26   #56
~Asiulek94~
Guest

Domyślnie

Ja w ogóle nie komentowałam więc zacznę od początku:
Amber- usta trochę małe 8/10
Żółta róża- 7/10 ta róża mogłaby być innego koloru, a co do sukienki trochę dziwna tekstura :con:
Natalie- cudowna nie mam zastrzeżeń 10/10
Różowa kiecka- coś mi w niej nie pasuje ale nie wiem co 8/10
Nicky- ładna też bez zastrzeżeń 10/10
oliwkowy komplecik- 9/10 ładny
Katie- 10/10 znowu bez zastrzeżeń
komplet z House`a- 8/10 ta spódnica mi się tak nie podoba zbytnio
Kelly- mi się właśnie podobają te bardziej realistyczne dlatego 7/10
oliwkowa sukienka- 9/10 wszystko OK tylko te topory na nogach
Jenifer- nie podoba mi sie jej twarz 7/10
komplecik karnawałowy- 9/10 też coś mi brakuje

Dobra resztę ocenie później bo teraz mi się nie chce życzę powodzenia w dalszej pracy

stare 31.03.2006, 18:22   #57
Galuna
Guest

Domyślnie

Trochę się już tego nazbierało, więc powiem tylko, że wszystkie stroje (oprócz pierwszej sukienki) i wszystkie simki mi się podobają. Powiem Ci nawet, że komplet "Pink" był moim faworytem Bardzo fajny jest ten ostatni kompet, i liczę na to, że szybko dasz do ściągnięcia :smirk:

stare 31.03.2006, 18:45   #58
Nesy

Grin Następne dodatki

Stacy

Niebieski, letni komplecik
(z przodu)

(z tyłu)

Nesy jest offline  
stare 31.03.2006, 18:47   #59
Kira
Guest

Domyślnie

Simka naprawde ładna tylko jedno mi się nie podoba ale dobra skąd masz jej włosy?? A komplecik śliczny naprawde piękny! Masz talent

stare 01.04.2006, 17:16   #60
Nesy

Grin Konkursowe ubranko dla Pani Wiosny

Zieleninka
(z przodu)

(z tyłu)

(Głosujcie na mnie )
Nesy jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Zasady Postowania