![]() |
#51 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mary- ładna Simka. I coemne włosy pasują do jej twarzy, choć są trochę rozmazane. Ale uważam, że wyszły Ci nieźle, są bardziej naturalne od niejednej fryzurki np. z sims2sisters.
Różowa kiecka- ładna, starannie wykonana, podoba mi się klamra, natomiast nie lubię tego odcieniu różu. ![]() Emma- bardzo mi się podoba, bardziej niż Mery. Twarz wydaje się być realistyczna (w ogóle Twoje Simki mają coś w sobie, co sprawia, że wyglądają trochę jak prawdziwi ludzie ![]() ![]() Biało-niebieski komplet z House’a- wygląda super, nie mam żadnych zastrzeżeń. Ta spódniczka to chyba reclolor różowej dla Barbie. ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
#52 |
|
![]()
Piszę, zeby mi nik cię nie zwinął tak jak kladź ;p Droga Nesy czy byłabyś zainteresowana współpracą z moją stroną (siModern). No powiedzmy to troszkę krócej: czy chciałabyś by dodatki były na niej publikowane (szkoda by taki talent się zmarnował). Jezeli jesteś zainteresowana pisz na gg albo na e-mail jeżeli nie to nie pisz nic ;p
last summer you asked me if i loved you enough to give up writing. now i can finally call myself a poet. Ostatnio edytowane przez nossace : 28.10.2009 - 01:11 |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Twoje wytwory są świetne! I Lincia ma rację, mówiąć, że marnujesz talent. Nie mam się do czego przyczepić. (mówię o tych ostatnich dodatkach z poprzedniej strony).
Ostatnio edytowane przez Mgiełka : 27.03.2006 - 16:06 |
![]() |
#54 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Pink -> Ogólnie mi się podoba. Tylko bluzeczka nie ma wykończenia - położona na nia teksturka i tyle. No i jak na konkurs - mogła być bardziej pomysłowa
![]() Emily -> Usta mi sie nie podobają... Taki dziwny ten grymas na fotce.. No i kolor szminki - zbyt jasny do tej karnacji. A suknia prezentuje sę świetnie. Michelle -> Ładna simka. Taka niuńka ![]() Mary -> Podoba mi się jej podbrudek ![]() Emma -> Simka mi się nie podoba. Możliwe, ze ze względu na fryzurę - ten kiczowaty odcień blondu jest dobijający ![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Ja w ogóle nie komentowałam więc zacznę od początku:
Amber- usta trochę małe 8/10 Żółta róża- 7/10 ta róża mogłaby być innego koloru, a co do sukienki trochę dziwna tekstura :con: Natalie- cudowna nie mam zastrzeżeń 10/10 Różowa kiecka- coś mi w niej nie pasuje ale nie wiem co 8/10 ![]() Nicky- ładna też bez zastrzeżeń 10/10 oliwkowy komplecik- 9/10 ładny Katie- 10/10 znowu bez zastrzeżeń komplet z House`a- 8/10 ta spódnica mi się tak nie podoba zbytnio Kelly- mi się właśnie podobają te bardziej realistyczne dlatego 7/10 oliwkowa sukienka- 9/10 wszystko OK tylko te topory na nogach ![]() Jenifer- nie podoba mi sie jej twarz 7/10 komplecik karnawałowy- 9/10 też coś mi brakuje Dobra resztę ocenie później bo teraz mi się nie chce życzę powodzenia w dalszej pracy ![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Trochę się już tego nazbierało, więc powiem tylko, że wszystkie stroje (oprócz pierwszej sukienki) i wszystkie simki mi się podobają. Powiem Ci nawet, że komplet "Pink" był moim faworytem
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]() Stacy
![]() Niebieski, letni komplecik (z przodu) ![]() (z tyłu) ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Simka naprawde ładna tylko jedno mi się nie podoba ale dobra skąd masz jej włosy?? A komplecik śliczny naprawde piękny! Masz talent
|
![]() |
#60 |
|
![]() Zieleninka (z przodu) ![]() (z tyłu) ![]() (Głosujcie na mnie ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|