![]() |
#51 | |
Guest
|
![]() Cytat:
ja sobie moje pierwsze założyłam męskie(przez przypadek) i jest *****iscie ![]() i wogole ostatnio na mg weszłam i patrze...jezu ile nowych opcji O.o chyba ksiazke napisze ![]() a jakby co to Babcia Rambo jestem^^ |
|
![]() |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Tak, a co jest?
Uuuah! Miałam minus...ee...no nie wiem, chyba 100 albo coś... xD Kilka dni mnie nie było w ogóle i proszę... Dziś mam 35820 zł! ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Mnie dopadła music gameowa mania 10 kwietnia
![]() Mam kont kilka, ale najczesciej spotkacie mnie jako Joke. Dobrze idzie, okladki w najlepiej ocenianych, duzo plyt i duzo zerowa sumka na koncie (16 000 000). Niezle. I jak cos to chetna do duetow jestem ![]() Ostatnio edytowane przez Lida : 27.05.2006 - 13:32 |
![]() |
![]() |
#54 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja strzelam focha na MWG bo dalam babce glos 20 (;p) a wszystkie piosenki i tak są 4/4/4 :P. Tylko wersje akustyczne itd sa 5/5/5 :p. No ja nie wiem co zrobic ;x
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Bo to nie od tego zależy.
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Łasic, ja mam gdzies oceny piosenek
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Hmm, a ja wiem jak zrobić piosenkę 5/5/5,
po pierwsze: Max. zaangażowanie po drugie: Piosenka musi trwać przynajmniej 5 min. po trzecie: Język! Musi być taki jaki wybraliście podczas rejestracji po czwarte: Dobrze jest zatrudnić jakiegoś dobrze opłacanego autora tekstów po piąte: Trzeba trafić w gatunek, w którym nasza gwiazda czuje sie dobrze. po szóste: Dobrze opłacany zespół/ DJ, DJ powinien dostawać 60% waszych zarobków, tak samo jak cały zespół.. po siódme: Musicie mieć dobry głos! po ósme: Trochę szczęscia... Czasami się nie udaje, ale mam dużo piosenek 5/5/5. |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Wtedy to bym nic nie zarabiała. xD 60%.
|
![]() |
![]() |
#59 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() i najlepszy zespół. Na koncie mam 220 mln ![]() Na kasę nie narzekam xD Hmm, a co do MWG, zaczełam na początku 2007 (oczywiście w grze xD), najpierw zupełnie nie wiedziałam o co chodzi. Po kilku dniach weszłam na stronke jeszcze raz, zrozumiałam i powiedzmy, wciągneło mnie. Hmm, ale nie wchodzę codziennie, troche punktów przepada ![]() |
|
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Mnie to tam chyba już większość zna
![]() A co do nagrywania piosenek - nawet nie pamiętam, kiedy ostatnio to zrobiłam xD Ostatnio jak tam wchodzę, to w kółko siedzę na SB i gadam z ludźmi xD A przy DJu 60% zarabiasz i to naprawde dużo - ja juz mam chyba z 40 mln ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|