![]() |
#51 |
Guest
|
![]()
Dlaczego gram w The Sims v1.0?
Ponieważ: 1. Nie będę wydawać łącznie koło 600 zł żeby zagrać we wszystkie części TS2 Po 2. The Sims 2 ma strasznie duże wymagania, i kiedy zainstalowałam u siebie na studiach (od koleżanki) gra zacinała mi się tak, że pół godziny ładowała mi się rodzina. Po 3. The Sims mają swój klimat. Może i nie mają takiej grafy, rozwoju ludzi, czy obiektów jak w The Sims 2, ale niezapominam że to był początek tej gry. Sama gra jest najwspanialsza sama w sobie. ![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
ach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Ja nie gram dlatego ze mój komputer nie ma wymagań dol simsa 1.Moge grać tylko w 2. A szkoda bo czuje sentyment do the sims
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
No cóż zainstalowałam gwiazde, bo to był moj ulubiony dodatek...i szok XD
Nie mogłabym juz w to grac, ta gra wydała mi sie taK prymitywna hehe XD ta grafika i możliwości ^^ Albo głosy naszych simów XD Ale i tak ją kocham, nie będę w nią juz grac ale na zawsze zostanie w mojej pamięci ^^ |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Ja gram w The Sims i w The Sims 2. Z The Sims mam dużo miłych wspomnień
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
jakoś ts2 mi się czasem nudzi i grywam w 1
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Ja osobiście wolę the sims 1 bo nie wiedzieć czemu the sims 2 strasznie mi się nudzi. Poza tum uważam że jak ktoś nie lubi 1 to niech jej nie lubi i niech nie pisze że "2 jest sto razy lepsza" ja osobiście 2 nie lubię i nic takiego nie piszę (chyba że teraz
![]() (wolę 1 !!!!) |
![]() |
![]() |
#59 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja osobiście grywam w ts2...
ale czasami napada mnie ochota żeby pograć sobie Ćwirami... ![]() i przedewszystkim wolę jednykę...bo bez jedynki nie powstała by dwójka
Jem fasolę i szparagi. Ostatnio edytowane przez Kenji : 26.07.2006 - 12:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Ja mam za słaby komputer do TS2, więc gram w TS1. Ale pytałam się moich znajomych i prawie wszyscy mówią, że wolą TS1, bo dwójka sie szybko nudzi itd.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|