Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.04.2006, 17:46   #51
linkinhay
Guest

Domyślnie

Każda simka twej roboty ma w sobie to coś... Niektóre niby zwyczajne ale urzekają...
Dominika - fajna, oryginalna... Tylko coś mi nie odpowiada w kącikach oczu ( ) Oczy i fryzura super :p no cóż... 8,5/10
Kelly : no, nie przepadam za tym skinem ale skoro tobie się podoba, to ok... Fryzura ok, aczkolwiek preferuję nieco dłuższe No i chyba tyle krytyki... Całkiem fajna ;p 7,999/10 xD

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.05.2006, 17:14   #52
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Dominika mi się bardzo spodobała, właściwie wszystko mi się w niej podoba. Ma ładną twarz, kojarzy mi się z taką "elegantką". Makijaż jest wyrazisty, ale nie za mocny. Bardzo udana Simka.

Kelly nei przypadła mi do gustu. Przede wszystkim fryzurka zasłania oko, czego nie lubię, do tego jest krótka. Twarz Simki błyszczy się, ale nie to mi przeszkadza- jej twarz wydaje się być czerwonawa (a może to puder?), podczas gdy skóra jest lekko brązowa, opalona. Po prostu kolor twarzy nie pasuje do koloru ciała. A podobają mi się usta i oczy, ale to za mało, zeby spodobała się cała Simka.

Pozdrawiam
Isi jest offline  
stare 02.05.2006, 17:52   #53
riannon
Guest

Domyślnie

Dominika
Jest zdecydowanie ładniejsza od Kelly. Ma fajną fryzurkę, delikatny makijaż. Podobają mi się jej rysy twarzy. Ogólnie wygląda bardzo ładnie.

Kelly
Niezbyt mi się podoba. Cała się błyszczy, ma jakiś grymas na twarzy a na dodatek zrobiłaś jej błyszczyk (jak sama nazwa wskazuje on się błyszczy xD).
Fryzura nie jest najgorsza, ale kojarzy mi się z moją koleżanką, za którą nie przepadam xD

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania