![]() |
#52 |
Reputacja: 10
|
![]()
Opalić sie można w Podróżach jak wyjedziesz na wyspe Twikki natomiast spalic sie możesż w CPR.
zły dział Dominika to jest temat o sokach mogłaś to napisać bardziej w podróżach. @zelkam : To nie można zraportować ?! Ostatnio edytowane przez zelkam : 28.12.2009 - 17:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
no super tylko ze mi chodiz o the sims 2 cpr a nie o podrozach bo ja mam cztery pory roku i chce opalic sima to gdize mam napisac to w podrozach ? jesli chodiz mi o CPR.
|
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]()
Niestety w CPR nie da się opalić sima
![]() Może jedynie się poparzyć, jeśli jest długo na letnim słońcu, ma wtedy takie czerwone plamy na skórze, ale jest to niebezpieczne, bo później może łatwo dostać udaru :} |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
No więc właśnie a jak dostanie udaru cieplnego aby ją wyleczyc trzeba byc innym simem nakliknąc na sima z udarem i wyswietli się funkcja "Ocuć wodą ę cyz jakos tak i tryeba nadusic i THE END .
|
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
aha dzieki, a co do sokow to jak zrobic zeby moja simka przygotowala wiele sokow? bo zawsze jak daje nawet najwiecej owocow do sokowirowki tyle ile sie zmiesci to jest opcje przygotuj sok, a ja chce zeby zropbila dla wszystkich tzn. dla swoich najlbizszychj a zawsze moze tylko dla siebie .
|
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
Dziwne u mnie da się robić dla wszystkich.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
Nie ściągałem łatek ale nie pamiętam dokładnie ale była opcja robienia dla wszystkich dla pewności dzisiaj sprawdzę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|