![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Dziś premiera pierwszej części 6 epizodu - "Patologiczny Umysł". Część 2, będzie za blisko dwa tygodnie. Wiem, że długo, ale szybciej się nie da.
Przy okazji chciałbym podziękować bardzo Naomi za pozwolnenie na tutuł odcinka, bowiem to ona włąśnie go wymyśliła do jednego ze swoich fotostory, ale okazało się, że prac nad nim nie podejmie, to uprzejmie powieżyła ten tytuł (na moje zapytanie) mnie, za co bardzo jestem wdzięczny. Dzięki ![]() Dziękuję również za komentarze innych userów, te długie: z wymienionymi błędami i te krótkie: pochwalne. Ostatnio edytowane przez Juziol : 30.09.2007 - 09:18 |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
No niesamowite Juziol! Aż mi oddech stanął. Nie przejomwałam się całym światem tylko oglądałam Twój serial.To niesamowite. Po prostu, nie wiem co powiedzieć, co napisać. Dopiero po obejrzeniu odetchnęłam. To...to jest niedoopisania. Niech inni się schowają, Ci z tv. M jak Miłość czy inne takie. Niesamowite. Pozdrawiam Ariedale
|
![]() |
![]() |
#54 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wow ten odcinek był świetny.
Żadnych zastrzeżeń. A muzyka wciągająca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Właśnie przed chwilą obejrzałam 1-wszą część odcinka szóstego. Był... świetny, aż brak mi słów. Nie mam pojęcia jak Ty to robisz, że po każdym odcinku ma się ochotę zobaczyć następny. Błędów technicznych się nie dopatrzyłam, co więcej tak wciągnął mnie ten odcinek, że nie miałam zamiaru sprawdzać czy tych błędów nie ma. Zresztą wątpię, by jakiekolwiek mogły się pojawić. Nie wiem jak ja dotrwam to drugiej części.
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Świetny serial. Naprawdę. Tylko pozazdrościć Ci talentu. Odcinek 6 jest mistrzostwem. Świetne triki i zwroty akcji. Chyba nie dożyję do cz. 2 .
|
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Nigdy się tak nie uśmiałam !!! To jest SUPER !!! Masz talent, serjo!
|
![]() |
![]() |
#58 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Jest ciekawy i tyle... Nie czuję tu fragmętów komedjowych ![]() Ale na ocenę to nie wpłnie... Moja ocena to: 9/10 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Reputacja: 22
|
![]()
Kocham ten serial. Jest najlepszy...
|
![]() |
![]() |