|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 11
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
psujko, może pora się trochę skupić na krytyce? Na początku to robiłaś. Po czym wysuwam taki wniosek? Wystarczy porównać sobie Twój pierwszy odcinek z ostatnim. FS nawet mnie zaciekawiło, ale:
- czasem nie stawiasz przecinków, - fabuła jest taka prosta, że aż łatwo zgadnąć, co będzie dalej, - kiedy robisz zdjęcia, postaraj się je robić printscreenem i zaplanować scenerię. Piszę to na szybko, bo za chwilę kończę. Ale nie zniechęcaj się. Poczytaj sobie wypociny naszych wielkich forumowych pisarzy, może coś Cię natchnie. Wtedy dam Ci ocenę liczbową. Pozdrawiam, Lut.
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Mnie najbardziej w tym fotostory zauroczyła ta wielopoziomowa przemiana Nelly, od okularnicy przez pustaka po nią samą
|
|
|
|
#5 |
|
|
Skończyły mi się pomysły i muszę się poddać.
Proszę zamknąć temat.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 10
|
Hej, nie poddawaj się! Jak chcesz mogę Ci pomóc
![]() Mam całą wylęgarnie pomysłów. A teraz ocenię ogólnie odcinki: Zdjęcie są takie, zwykłe, wydarzenia są baaardzo przewidywalne, prosty język, zero opisów, za dużo dialogów, częste błędy interpunkcyjne itp. Jakby co mogę pomóc
|
|
|
#7 |
|
|
Dzięki za chęć pomocy, ale jeszcze muszę poćwiczyć pisanie...
Jak już się nauczę to może wrócę do pisania fs, tego może następnych
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Adrian ma krótkie włosy tylko styłu stała Nelly . :smirk:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Chciałam jeszcze zwrócić Ci uwagę, na kilka literówek. Bardzo często nie stawiasz polskich znaków np. piszesz 'jestescie' zamiast 'jesteście'. No i pamiętaj, że nie ma odstępu przed znakiem interpunkcyjnym, ale po nim
Nie zawsze potrzebne są trzy wykrzykniki... Ale ogólnie, jak na pierwsze fotostory jest naprawdę dobrze. Myślę, że jeśli popracujesz coś z tego będzie. Widać, że podchodzisz do tego poważnie, i to mi się podoba ![]() Masz jakiś pomysł, piszesz to po swojemu. Lekko się czyta twoje fotostory. Ale uważaj właśnie na polskie znaki i te odstępy. Mocno trzymam za ciebie kciuki I liczę, że kolejny odcinek, będzie miał lepsze zdjęcia.Pozdrawiam Kasia |
|
|
|
#10 |
|
|
prosze bardzo wszystkich o komentarze bo sie zastanawiam cy pisać dalej
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|