![]() |
#51 |
Reputacja: 11
|
![]()
no niby jest takie obwieszczenie ale raczej mało komu chce sie je czytać
![]()
|
![]() |
#52 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
No tak. Ale i tak nikt go nie czyta. Na forum wchodzą osoby które mają jakiś problem, zakładając jakiś temat, nie patrząc czy taki juz jest. Pierwszy tamat nie pojawia się, więc zakładają drugi. Po tym stwierdzają, że coś jest nie tak. A konta po nich zostają. |
|
![]() |
![]() |
#53 | |
Administrator emerytka
|
![]() Cytat:
To już nie nasza wina ;} |
|
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
ludzie, wam zawsze coś nie pasuje. tym razem po prostu szukacie dziury w całym. moderatorzy dając takie a nie inne wyjaśnienia ( mam na myśli wyżej wspomniany temat, widoczny przy każdym dziale) zakładją, ze większość userów to ludzie inteligentni i pojetni. sory, ale nie zawsze ma sie wszystko podane pod nos.
|
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
zastanawiam sie dlaczego na przykład dział z poradnikami jest dla niezalogowanych niedostępny. wspominałem też o reputacji ale nikt nie odpowiedział xP
![]() |
![]() |
#56 |
Reputacja: 11
|
![]()
To normalne ze część działów jest niedostępna dla niezalogowanych/niezarejestrowanych. jeśli aż tak ci to przeszkadza to zaloguj się na stałe.
Magia ja nie szukam dziury w całym i nie marudzę, ale trzeba wziąć pod uwagę że to forum o simach a nie o formach komparatystyki porównawczej i część userów nie jest tak inteligentna i pojętna jak powinna być. a regulamin powinien być przyklejony gdzieś w widocznym miejscu.
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
hm, o ile pamietam, regulamin byl kiedys na pierwszym miejscu przed wszystkimi działami. do tego rzeczywiscie można by było wrócić.
co do reszty -może poczekamy, aż kogoś z was wybiorą na moda, i wtedy sami sie tym zajmiecie? chociaż wątpię, zeby to byla taka prosta sprawa. |
![]() |
#58 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#59 |
Reputacja: 12
|
![]()
Proponuję dodać dział w offtopie o SZKOLE =OOO
Można by tam dyskutować na temat zadań, pomagać sobie, gadać o mundurkach itd... xdd Wbrew pozorom to jest potrzebne! Ostatnio edytowane przez beliel : 15.09.2007 - 20:19 |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
O właśnie, popieram to... Ostatnio szukałem tego działu i zdziwiłem się, że go nie ma.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|