![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Czemu nie komentujecie? <smutny>
Dobra daje następne simki (i sima) Są to modelki z simowej agencji SIM MODEL Pierwsza to 23 letnia supermodelka Michelle, 2 krotna zwyciężczyni Miss Sim World. Na pokazach i sesjach reklamuje ubrania sławnych projektantów m. in. Rose, Liany oraz Peggy. Udostępniono nam zdjęcia z sesji "Sypialnie Marzeń" ![]() ![]() ![]() Druga to 17 letnia modelka pozująca jak na razie do reklam i czasem sesji. Adrianne po prostu zaczyna dopiero, ponieważ swoją przygodę z pozowaniem rozpoczęła w wieku 15 lat, kiedy pojawiła się na okładce "SimCity". Najczęściej występuje w ubraniach Liany. ![]() ![]() ![]() A tutaj zdjęcie zbiorowe. Razem z Hectorem, również modelem oraz kochankiem obu pań;](Żadna z nich nie wie, że druga jest z Hectorem, przyjaźnią się) ![]() I jeszcze Hector: ![]() Proszę o ocenki:] |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
komentować!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
#54 |
Reputacja: 11
|
![]()
Nie rzucaj się tak.
Simy nieszczególnie przypadły mi do gustu, ale Hector jest sexy ;3 |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Simski takie sobie, a Hector jakiś dziwny ma kształt
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
ja byłam pewna że to skomentowałam, no w każdym razie, pierwsza simka, nie podoba mi się, ponieważ
ma dziwny kształt nosa, nie wiem jak to opisać, wydaję się taki ściągnięty od środka, za szczupłą twarz na dole 4/10, bo coś z nią jeszcze jest nie tak druga, no sama nie wiem maksisowa twarz (proszę się nie unosić, bo zapewne wydaje się wam wszystkim, że wasi simowie w ogóle nie są maksisowi), sztuczny uśmiech, czyli za wysoko kąciki ust, nosa to chyba wcale nie zmieniłaś, co? 3/10 facet podoba, mi się, ładny tyle ża aż nadto umięśniony:-) 8/10 |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Ta pierwsza mi się bardziej podoba ;p , sim zbyt bardzo umięśniony.
|
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
och Hector jesdt boskii...Dobra Nicole nie marudź dla ciebie to wszystko jest maxisowe co do simek mają dziewne twarzy, a konciki przy ustach...Uważam,że są swietne
|
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
wiedziałam, że zaczniecie się unosić
|
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Ładne ;D Mmmmmm... A Hector ? Ciacho z śmietanką i wisienką .. ^^ Z kąd masz taki umieśniony skin - skin Hectora
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|