|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Według mnie cyganka przychodzi z zaskoczenia. Moja jedna rodzina dostała tą lampę, mimo że nie miała platynowej aspiracji, pełnego entuzjazmu wobec hobby czy szczęśliwego tygodnia. Przyszła ni z gruszki ni z pietruszki i zostawiła ten kawał złomu przed drzwiami
<hahaha>
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
moj sim dostal lampe mimo, ze nie ma maxa zadnego hobby...
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
wychodzi na to, że przychodzi kiedy jej się zachce ^^
chociaż można też zadzwonić (z zamiarem kupienia eliksiru) a przyniescie Ci lampę. czasami to jest wkurzające ; p |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
O_O
mój jeden sim, skończył studia, 8pkt. sztuki i rzemiosło, minister edukacji z platynową aspiracją do końca życia. I nic. Dodam, że jest samotny. |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
moze to zalezy od tego, jak wypada ocena tygodnia przez sima? np. pare wspanialych tygodni i dostaje sie lampe?
cholera, nie wiem... |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Tygodnie, to ma świetne.
I nic ._. Wypróbuje zadzwonić po panią swatkę. Moze lampe mi przyniesie? *-* |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Mi Cyganka przychodzi codziennie dokładnie o 12:00
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
To nie jest tak, że lampę dostaje się tylko za maksymalne wypełnienie paska aspiracji. U mnie simka dostała lampę po tym jak osiągnęła maksymalny entuzjazm wobec sztuki i rozwijała dalej inne hobby. Co do "daru urody" powoduje on, że do wszystkich simów mamy chemię na 3 błyskawice. Nie wiem tylko, co znaczy "wewnętrzny spokój"...
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
To nie jest tak, że lampę dostaje się tylko za maksymalne wypełnienie paska aspiracji. U mnie simka dostała lampę po tym jak osiągnęła maksymalny entuzjazm wobec sztuki i rozwijała dalej inne hobby. Co do "daru urody" powoduje on, że do wszystkich simów mamy chemię na 3 błyskawice. Nie wiem tylko, co znaczy "wewnętrzny spokój"...
Węwnetrzny spokój? to oznacza że simka lub sim jest bardziej spokojniejszy! |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
A co oznacza "bycie spokojniejszym" w The Sims, co? Mniej spadają potrzeby? Ciężej spada stopień aspiracji?
P.S. Nie można być "bardziej spokojniejszym". "Spokojniejszy" już sugeruje, że bardziej od czegoś. Można być "bardziej SPOKOJNYM", albo po prostu "SPOKOJNIEJSZYM". <- taki offtop |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|