|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nuda.
4/10 Czy wy naprawdę nie możecie pisać czegoś lepszego od fotohistoryjek rodem z Bravo? Przesz to jest poniżej poziomu żartów o pierdach. Naprawdę, mam już dość łzawych historii miłosnych, od tego boli głowa. PS. Ten sposób pisania fajnie sparodiowali w South Parku. Końcówka http://page.sevenload.com/swf/en_GB/...wki.fani.pl%2F i początek http://page.sevenload.com/swf/en_GB/...wki.fani.pl%2F. Ostatnio edytowane przez Vivatte : 29.03.2008 - 13:21 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Niby powiedziała temu Michealowi, że zabiła najlepszą przyjaciółkę, a on na to. że ona może u niego zamieszkać... Jak by się nie przejął, że zabiła człowieka xD
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
@ Vivatte - jeżeli sądzisz, że to historyjka z bravo, to chyba nie czytałaś historyjek z bravo o.O, a po za tym, nawet nie wiesz, co będzie dalej, powiedziałabym coś jeszcze, ale tego nie zrobię...
cherryalex - no jak widzisz, nie ;d
![]() |
#5 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Jak przeczytałam, że Wictor jest gejem, to też mnie zatkało. Naprawdę, nie spodziewałam się, że akcja pójdzie w tym kierunku. No i że Ashley zabije swoją przyjaciółkę (albo raczej wroga).
Naprawdę, jestem bardzo zaskoczona, ale nie wydaje mi się, żeby to FS znowu skończyło się tragedią. Może ona i Michael będą razem? Ale chyba nie... Ciekawe, czy sama autorka wie, jakie będzie zakończenie ![]() 9/10. Czekam na kolejny odcinek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
Kolejny odc. w przyszłym tygodniu... Ja wiem jak się skończy... Ale wszystko może się jeszcze zmienić. W Ani końcówkę zaplanowałam sobie na samym początku, później miałam ich kilka, wydaje mi się, że dość ciekawych, ale wykorzystałam tą pierwszą... Zobaczę jeszcze... Na to fs przewiduję jakieś 15 odc. Pzdr. :-)
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Fajne 9\10
czekam..... |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ten odcinek mi się nie podobał. Z tym Wictorem to było jeszcze spoko, ale jak Ash zabiła tą przyjaciółkę (wroga), to nie byłam zachwycona. Mam nadzieję, że jakoś fajnie z tego "wybrniesz" i obejrzę kolejny odcinek.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kiedy kolejny odcinek?
Jestem "fanką" tego serialu i nie mogę się doczekać!
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Hym poczekamy zobaczymy szkoda, że to kolejne FS simach z pięknym życiem. Coś mi się wydaje że to sie zmieni.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|