![]() |
#51 |
Reputacja: 10
|
![]()
W tym domu są trzy nagrobki, dwa z nich to groby nastolatków. Przeczytajcie obie opis tej rzeźby co stoi na tym jeziorku, tam pisze coś o patronce dzieci, które zmarły i takie tam.
Mam jeszcze pytanie: Czy jak wskrzesisz simy InSimEnatorem to oni mają wspomnienia? Ostatnio edytowane przez Fiorella : 19.06.2008 - 19:38 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
|
![]()
co do nazwisk to na świecie sie powtarzają to dlaczego nie mogą sie powtórzyć i w simsach, a co do tych zagadek powinni wydać grę the sims zagadki i historie w której by o tym powiedzieli
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
|
![]()
A ten pomnik to pomnik Niobe. To postać z mitologi. Była matką 7 córek i 7 synów. naśmiewała się z bogini Latona że ma mniej i wtedy Apollo z Artemidą wymordowali jej dzieci a ona została zamieniona w kamień żeby nie cierpiała... Ale to raczej nie a nic wspólnego z tym...
![]() Może jak byśmy poszukali na parcelach publicznych to znaleźli byśmy łącznie z tymi na tej parceli mieszkalnej groby 7 synow i 7 córek ![]() ![]() OdFever: Używaj opcji edytuj. Ostatnio edytowane przez Matti93 : 28.06.2008 - 14:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Matti93 chyba wiesz że 7 dziewczyn i 7 córek to to samo bo córka to dziewczyna
a syn to chłopak Super pomysł Adamsims super by było jakby takie coś wyszło |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Ja w tym domu nie widzę NIC strasznego. A trumny to tam są tak dla picu
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Tak, ale w tych wspomnieniach nie ma nic ciekawego...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
a policzy ktoś czy zgadza się ta teoria z 7 córkami i 7 synami? bo ja nie mam nocnego życia, dlatego nie mogę sprawdzić
|
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Nie sądzę. Po pierwsze twórcy rozmieszczają przedmioty dla ozdoby, nie zwracając uwagi na ich opisy. Po drugie, w opisie nie ma nic o siedmiu córkach i siedmiu synach, tylko o "Szarej Damie z SimCity", która to miała spłonąć w swoim mieszkaniu kiedy zagadała się przez telefon i zostawiła danie w piekarniku. Podobno jej duch strzeże dzieci przed płomieniami. Co jest wytłumaczeniem, dlaczego w Simsach dzieci nie mogą zginąć w pożarze.
|
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
dzieci mogą zginąć w pożarze. nie mogą tylko małe dzieci i niemowlęta
|
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
Słyszałam o Lijanie Kosmokos ale u mnie ona żyje, pewnie u każdego jest inaczej czy jak ;-P
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|