![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Super!!!
Ja zrobię Simowe Wiadomości!!! Jeśli ktoś będzie też chciał to robić to niech zgłosi się do mnie na gg to uzgodnimy jakie tytuły, żeby nie były identyczne ![]() Moje gg: 11254312 |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Do krystek2165
Sorka, ale ja już zrobiłam nowe simowe wiadomości. Tylko nie wiem czy zrobiłeś takie trzy tematy: start nowej telewizji, aktorki H2O - wystarczy kropla w Polsce i otwarcie Restauracji deDaggo Ostatnio edytowane przez 19OlusiaSims92 : 25.04.2008 - 16:01 |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
19OlusiaSims92 Mi chodzi o to jaka nazwa tych Simowych Wiadomości żeby nie było dwóch takich samych. A co do pierwszego wydania to tematy są w trakcie wymyślania.
|
![]() |
![]() |
#55 |
Reputacja: 20
|
![]()
Bożee, każdy robi co chce. Po co się pytać wzajemnie o zgodę?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Designer: Wiem, że to nie potrzebne, ale co będzie jak będą dwie stacje Simowych Wiadmości o tym samym tytule?
![]() W końcu musi być coś żeby się nie powtarzało i było jedyne w swoim rodzaju ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Nie, ja te wiadomości je nazwałam FPW (Fakty, Prawda, Wiadomości)
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Kiedy będą wyniki naboru?
|
![]() |
![]() |
#59 | |
Guest
|
![]()
Witajcie po dość długiej przerwie
![]() Cytat:
Za wszelkie utrudnienia gorąco przepraszam i zachęcam do zgłaszania swoich produkcji! P.S. Końca dobiegają prace nad stroną TVS ![]() Ostatnio edytowane przez P_aula : 01.05.2008 - 18:14 |
|
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
A ja tego nie kapuje. To bedzie ze sie wchodzi na jakas strone i sie wyświetla ekran i od razu cos leci??
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|