![]() |
#51 |
Guest
|
![]()
Fajne te simki robisz ;>. Z tych ostatnich to podoba mi się podobizna Rihanny ( samej Rihanny nie lubię, ale simka wygląda fajnie) i Długoszyj (XD). Simka, której imienia nie pamiętasz też jest właściwie fajna. Kazek jest fajny, nic do niego nie mam, no może prócz ubrania, nie podoba mi się ta klata, pedalsko wygląda.
Tak więc: Rihanna 9,5/10 Bez imienna 9/10 Kazek 8/10 Długoszyj 10/10 Ostatnio edytowane przez Reggie : 20.07.2008 - 11:12 |
|
![]() |
#52 |
Reputacja: 10
|
![]()
RiRi - Szminka mi się nie podoba, taka oczowaląca w porównaniu z jej skórą. Oczy mi się nie podobają, są takie..jakby namalowane. Ogólnie nie podoba mi się.
5/10 Bezimienna - Taka wychudzona twarz, bidulka :p Oczy mi się nie podobają, sa takie jak wyżej napisałam. 7/10 Kazek - Hmm...usta, powinien mieć grubsze. No ale masz te 9/10 Długoszyj - wygląda jak ten murzyn, tylko kształt oczu mu zmieniłaś. Te włosy jakoś mu takie nie pasują. 8/10
#53 |
Guest
|
![]()
Wydaje mi się, że Długoszyj i Kazek są tacy sami tylko skin mają zmieniony...
Podoba mi się RiRi, ale jak ją zobaczyłam pierwszy raz o skojarzyła mi się ona... z Edytą Górniak.Fajny kapelusik ma... Skąd go masz? |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Koornela kapelusik jest z moda ale recolor sama zrobiłam
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
@up naprawdę? Gratuluje talentu
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
RiRi- najbardziej mi sie podoba. Jedyne jej minusy to taki dziwny nos i ta szminka wspomniana powyżej przez Pam. 9,5/10
bez imienia- taka blada i smutna, ale też ładna jest, wygląda na taką nieśmiałą. 8,5/10 Kiazik- fajny, tylko do ust się przyczepie- ma taka minę no hmm żabią [?] 9/10 Długoszyj[xD]- ładny tylko blady, pewnie dlatego, że dałaś czarne tło. 9/10 36 /40 czyli 5+/ 6-. |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
RiRi: Okropna! Ble! Nos ma jak Pinokio! 3,4/10
bezimienna : straszną ma karnację!!nos ma taki męski! nie podoba mi się!! 4/10 Kazek: mogłaś mu kąciki ust troszkę do góry wziąć...On ma usta umalowane?! 2,5/10 Długoszyj:Znowu kąciki ust...Nos ma okropny...bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 3/10 Ogólnie: 12,9 / 40 |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
LOL a ty byś może lepsze zrobiła?
|
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Spoko Ola, LOL pewnie chce zasłynąć na forum jako najbardziej wymagajacy user (może chce pobić nicole?).
A co do Simek - nawet spoko, nie budzą mojego politowania, ale nie zachwycają. Jednym słowem: ujdą-w-tłumie. |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
dzięki dziewczyny za obronę, szczególnie tobie Ola, a co do tego LOLA, to chciałabym twoje "boskie" simki zobaczyć
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|