![]() |
#52 |
Reputacja: 10
|
![]()
Klara jest śliczna, mnie tam nie przeszkadza, że jest maxsisowa. Ocena: 10/10
Co do Karoliny to nie podobają mi się jej usta i fryzura, reszta jest ok. Ocena: 7/10 |
![]() |
![]() |
#53 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Mój komentarz może ci się podobać i nie może i mało mnie to obchodzi :]. Takie simki jak ty znajdziesz na każdym simowych forum, choćby na tym. Kochana, ty chyba nie wiesz co to jest oryginalność ;D, hah. Popatrz sobie na simy bruna, stefana, MOŻE się czegoś nauczysz. I przestań się tak rzucać i podważać czyjeś zdania... naucz się przyjmować krytykę słonko, nie każdy będzie cię chwalił ![]() Pozdrawiam. |
|
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Koornela: nie umiem. no i co z tego?
![]() No cóż, ja napisałam tylko, że dla mnie są oryginalne ;] - i tak się składa, że ja jeszcze nie widziałam Simek takich samych jak moje... I staram się bronić mojej twórczości!.To chyba normalne, że nie lubię krytyki? ^^ A co Simów stefana i bruna: każdy musi jakoś zacząć. Oni są już profesjonalistami, a ja jestem tylko fanką simów, która bawi się Warsztatem. Krytykę przyjmuję, ale fakt, twoje zdanie podważam, bo sądzę, że to bzdura, że jest miliony takich samych simek jak moje. Tym oto optymistycznym (?) akcentem oświadczam jako autorkatematu iż... ...KONIEC DYSKUSJI. I żegnam pana ![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Wiesz Bakalia,Twoje simki nie są piękne.W porównaniu do simek figi czy simki1 (to tak dla porównania bo jest dużo simek,jeszcze piękniejszych) Twoje się chowają.Ty bardzo krytykujesz,a sama nie umiesz przyjąć krytyki.Więc opanuj się!!!!!!!!!!!!!!
JEDNĄ simką która mi się podoba i jakby można było ściągnęłabym to Karolina. |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
A ty tym bardziej, i nie krzycz :/
|
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Nie krzyczę.Jestem bardzo spokojna.
|
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Witam!Widzę,że Tobie nie zależy na szczerej ocenie swojej"twórczości".Napadasz na wszystkich,którym nie podobają sie Twoje simki(tylko tak na prawdę to nie ma się co podobać)Gdybyś mogła,to usunęłabyś z forum wszystkich,którzy nie schlebiają Ci.Zauważyłam też,że sama oceniając innych piszesz cokolwiek,byleby negatywnie,chyba że chcesz się komuś przypodobać licząc na rewanż przy ocenianiu Twoich"dzieł".Myślę,że nie o to w tym wszystkim chodzi,przemyśl to sobie i nie naskakuj na innych.
|
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
No to po kolei:
Heather-ma kwadratową twarz, dziwny nos, usta i oczy takie sztuczne 6/10 Katherine-taka wydaje sie trochę przymulona. Usta i fryzura nie przypadły mi do gustu 6,5/10 Nicole- nawet fajna tylko nos ma taki zagięty na dół, no i ten błyszczyk z zębami- ale to szczegół. 7/10 Klara-no cóż- urodzona w grze, bez prawie żadnych dodatków, sam maxis, że tak powiem... (chcesz ocenę? bo to będzie tak 3/10...) Karolina- Jest cool, tylko ubranie mi sie nie podoba. Szkoda, że nie widać twarzy z bliska. 9/10 Rób dalej. Widać, że robisz postępy. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|