Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.08.2008, 17:54   #51
Koornela
Guest

Domyślnie Odp: Simy by bakalia

bakali ty naprawdę za grosz nie umiesz przyjmować krytyki!
Może byś tak uszanowała XiayoU?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.08.2008, 18:04   #52
Fiorella

Reputacja: 10

Klara jest śliczna, mnie tam nie przeszkadza, że jest maxsisowa. Ocena: 10/10
Co do Karoliny to nie podobają mi się jej usta i fryzura, reszta jest ok. Ocena: 7/10
Fiorella jest offline  
stare 02.08.2008, 18:58   #53
emersiona
Guest

Cytat:
Napisał bakalia Zobacz post
Tak? To powiedz, gdzie jeszcze widziałeś identyczne Simki? Bo dla mnie one są bardzo oryginalne... ^^ I twój komentarz nie robi na mnie wrażnia ;]

Mój komentarz może ci się podobać i nie może i mało mnie to obchodzi :].
Takie simki jak ty znajdziesz na każdym simowych forum, choćby na tym. Kochana, ty chyba nie wiesz co to jest oryginalność ;D, hah. Popatrz sobie na simy bruna, stefana, MOŻE się czegoś nauczysz. I przestań się tak rzucać i podważać czyjeś zdania... naucz się przyjmować krytykę słonko, nie każdy będzie cię chwalił

Pozdrawiam.

stare 03.08.2008, 08:48   #54
Ellie
Guest

Koornela: nie umiem. no i co z tego? A co do uszanowania... nie pomyślałaś o tym, że XiayoU mógłby uszanować mnie ?
No cóż, ja napisałam tylko, że dla mnie są oryginalne ;] - i tak się składa, że ja jeszcze nie widziałam Simek takich samych jak moje...
I staram się bronić mojej twórczości!.To chyba normalne, że nie lubię krytyki? ^^ A co Simów stefana i bruna: każdy musi jakoś zacząć. Oni są już profesjonalistami, a ja jestem tylko fanką simów, która bawi się Warsztatem.

Krytykę przyjmuję, ale fakt, twoje zdanie podważam, bo sądzę, że to bzdura, że jest miliony takich samych simek jak moje. Tym oto optymistycznym (?) akcentem oświadczam jako autorkatematu iż...

...KONIEC DYSKUSJI. I żegnam pana

stare 03.08.2008, 09:03   #55
laaska
Guest

ThumbsDown Odp: Simy by bakalia

Wiesz Bakalia,Twoje simki nie są piękne.W porównaniu do simek figi czy simki1 (to tak dla porównania bo jest dużo simek,jeszcze piękniejszych) Twoje się chowają.Ty bardzo krytykujesz,a sama nie umiesz przyjąć krytyki.Więc opanuj się!!!!!!!!!!!!!!
JEDNĄ simką która mi się podoba i jakby można było ściągnęłabym to Karolina.

stare 03.08.2008, 09:06   #56
Ellie
Guest

A ty tym bardziej, i nie krzycz :/

stare 03.08.2008, 09:17   #57
laaska
Guest

Nie krzyczę.Jestem bardzo spokojna.

stare 03.08.2008, 09:19   #58
Ellie
Guest

Cytat:
Napisał laaska Zobacz post
(...)Więc opanuj się!!!!!!!!!!!!!!(...)
No nieeee, jesteś baaaardzo spokojna...
A teraz proszę, skończ już ze mną dyskutować :/

stare 03.08.2008, 12:19   #59
Klarka
Guest

Witam!Widzę,że Tobie nie zależy na szczerej ocenie swojej"twórczości".Napadasz na wszystkich,którym nie podobają sie Twoje simki(tylko tak na prawdę to nie ma się co podobać)Gdybyś mogła,to usunęłabyś z forum wszystkich,którzy nie schlebiają Ci.Zauważyłam też,że sama oceniając innych piszesz cokolwiek,byleby negatywnie,chyba że chcesz się komuś przypodobać licząc na rewanż przy ocenianiu Twoich"dzieł".Myślę,że nie o to w tym wszystkim chodzi,przemyśl to sobie i nie naskakuj na innych.

stare 03.08.2008, 12:38   #60
cassant
Guest

No to po kolei:
Heather-ma kwadratową twarz, dziwny nos, usta i oczy takie sztuczne 6/10
Katherine-taka wydaje sie trochę przymulona. Usta i fryzura nie przypadły mi do gustu 6,5/10
Nicole- nawet fajna tylko nos ma taki zagięty na dół, no i ten błyszczyk z zębami- ale to szczegół. 7/10
Klara-no cóż- urodzona w grze, bez prawie żadnych dodatków, sam maxis, że tak powiem... (chcesz ocenę? bo to będzie tak 3/10...)
Karolina- Jest cool, tylko ubranie mi sie nie podoba. Szkoda, że nie widać twarzy z bliska. 9/10

Rób dalej. Widać, że robisz postępy.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania