![]() |
#51 |
Guest
|
![]()
To ja miałam taki przypadek zamówiłam opiekunkę (Miałam dwoje dzieci jedno noworodek a drugie małe dziecko) Nakarmiła noworodka położyła go w kuchni na podłodze (drugie dziecko siedziało w foteliku i śmierdziało od niego< bo załatwiło się>)A opiekunka wyciągała cały czas butelki.. O.x całą kuchnie miałam w tych butelkach..( a simka spała a sim w pracy był) I musiałam zwolnić opiekunkę... Dziwne to było... xD
|
![]() |
|
![]() |
#52 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie raz było tak,że opiekunka zamiast zająć się dzieckiem-sprzątała,a potem skapnęłam się,że coś jej blokowało drogę i niemogła dojść do kojca ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
U mnie zazwyczaj fajne opiekunki są np. wczoraj do dziecka zamówiłam jedną i przyszła i najpierw zrobiła siusiu poczym umyła kibel, potem się wykąpała poczym umyła wanne, dziecko przebrane i najedzone spało w kojcu, a babka ugotowała obiad "kotlety wieprzowe" i dwa talerze zjadla sama a reszte wywaliła
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]()
Mnie denerwuje, ze te opiekunki są takie stare.
Na szczęście w the Sims 3 opiekunki będą mogły być nastolatkami. Ciekawe jakie wtedy przeboje będą z nimi? Będą pewnie cały czas na telefonie wisiały ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]()
U mnie przeważnie opiekunki wszystko czyszczą, siedzą na komputerze, oglądają telewizję i wyżerają wszystko z lodówki
![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
A u mnie ... opiekunka brała prysznic, spała w łozku moich simow o.O Juz nie wspomnę, ze gotowała ciągle indyki i kotlety i ogolnie przeszkadzała zamiast zająć się dzieckiem... Ehh
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]()
Program dnia mojej opiekunki w Weronie:
- wyrzuca mi śmieci, - myje czasami talerze, - włącza telewizor i idzie gdzieś, a go nie wyłącza -.-, - komputer, szczególnie blog o hobby, - MUSI się pobawić ze szczeniaczkiem. A małe dziecko nienajedzone siedzi w swoim pokoju. ![]()
![]() |
#58 |
|
![]()
U mnie opiekunka codziennie robi placek jagodowy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Reputacja: 15