|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
A ja będę najbardziej oryginalna- nie podoba mi się. Nie podoba mi się fabuła, słownictwo, twój sposób pisania i nie lubię głównej bohaterki. Jak dla mnie, piszesz poprawnie, ale nie dobrze. Musisz mieć więcej pomysłów i energii w słowie pisanym, żeby prowadzić to fotostory okay.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
bardzo fajne i ciekawe 10\10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
kiedy następny odcinek?
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Nie był za krótki.
Za to był genialny. Lily ![]() Ej no kocham cię za to. (pipipipipipipi: przepraszamy, za duża ilość cyfr)/10 A wogóle to i tak byś musiała dzisiaj dodać. I dobrze że właśnie taka długość. Rozbudza ciekawość ;p OMG, to jest genialne. (powtarza się) ______ Edit: Hahaha, jestem miss! ______ Hej, to chyba dobrze, że poganiałam, nieprawdaż? Bo napisałaś "sorry że tak długo" Ostatnio edytowane przez Nesta : 24.06.2008 - 16:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Totalnie puściłaś wodze fantazji, Vanillo, przez co FS staje się nierealistyczne. Twoje dwa poprzedzenie były "życiowe", a to odbiega od tego schematu.
I to najgorsze: nie lubię takich "nieżyciowych" opowiastek, więc FS zaczyna być nie w moim stylu. A jak się czegoś takiego nie lubi, to także się tego nie czyta. Prawdopodobnie tak będzie i w moim przypadku :/. Na pewno większość "stałych" czytelników "Fontanny życzeń" nadal będzie śledziło losy Karoli, ale najprawdopodobniej mnie już wśród nich nie będzie. 3/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
O to chodziło, żeby jedno było właśnie fantastyczne... Szkoda... Ale nie będzie zupełnie fantastyczne... Będzie jeszcze sporo takich "życiowych" spraw... No, ale cóż :<
![]() |
#7 |
|
![]()
fajne ale też nie za bardzo lubie fantastycznych lubie życiowe tak jak a neverending dream ale że poprzednie odcinki były fajne to następne też takie będą
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Fotostory fantastyczne nie są w moim stylu, chociaż może zrobie wyjątek. Mam nadzieję, że w opowiadaniu pojawią się rzeczy życia wzięte bo inaczej wogóle nie było by realistycznie. Taka nierealistyka mnie odrzuca ;<
Trochę krótki odcinek ale co tam. Podoba mi się ten zamek ; pp. Ocena: dziś trochę spadła 8,5/10 ;<. Ale czekam na kolejny! Bedę czytać. |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
A ja lubię różne fotostory. Nie zwracam uwagi na to czy jest fantastyczne czy realistyczne tylko na to, jak jest zrobione. W tym przypadku jest bardzo ciekawie. Podoba mi się
![]() Nie wiem jak to wytłumaczyć:/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
hm.... właściwie to fs nie w moim stylu ale może byc dawaj więcej takich życiowych
ocenka 7,6/10 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|