![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Ritty
Chodzi o to zakrywanie twarzy ręką jak przy skradaniu za pomocą zwykłego poruszania się? Chyba od niczego... niektóre wampiry po prostu już tak mają i nawet po wyleczeniu z wampiryzmu chodzą z tym "garbem" ( starzy wyjadacze z Przedmieścia oczywiście ). Pewnie nie zależy to od niczego, ale może jest jakiś kod na to, jeśli tak to podpisuje się pod twoim pytaniem. A i takie małe pytanko - czy ktoś potrafi prowadzić normalny tryb życia wampirem? U mnie nie chce rano spać i gdy tylko wejdzie do trumny to mimo, że nie ma energii na full od razu wychodzi ( może to wina okien ), no ale jeśli wstanie wieczorem, a wtedy energia nie spada u wampirów to oznacza, że gdy zacznie sie ranek musi się troche "pobawić na słońcu", aby energia zmalała i dopiero będzie mógł odpocząć do następnego wieczora? Dosyć to męczące. btw. ten temat miał być z założenia ogólnie o wampirach czy w taki się przerodził? |
![]() |
#53 |
Reputacja: 17
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Yakuza, tak, o to mi właśnie chodzi.
Mi też się tak zdarza, najczęściej rano i bywa męczące. Wampiry tak mają, że nie spadają mu potrzeby w nocy i szkoda, że ciągle gryzą swoich przyjaciół (chciałaby, stworzyć rodznkę ala Edward i Bella z Twilight ;D) |
![]() |
#55 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajniutka:Twoja ośmioletnia siostra jest na tyle duża że powinna wiedzieć co to wampiry.Czyż nie uważasz że to prawda?
A co się tyczy wampirów można wezwać je poprzez skrzynkę oraz poprzez sima. |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Ej.A gdzie jest ta Gorzelnia czy jak...Ja mam Simsy2 nocne życie szukam tych wampirów wszędzie na PP (Parcelaria publiczna) w domach i nic!!!A bardzo chciałbym mieć w domu wampira...
|
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Wiem...też dość długo włóczyłam się simem po przedmiściu i dopiero za którymś razem spotkałam wampira. To było w klubie - nazwa jakaś z kryptą czy coś takiego xD A jak nie chce ci sie czekać to użyj kodu.
|
![]() |
#58 |
|
![]()
A ja umówiłam Sie Niną Kaliente(Czy jak jej tam)Na randke w ciemno z dziewczyną Wyleciała Mi Wampirzca I teraz cały czas Gryzie Nine.A ona pracuje w dzień i Musi Co Noc dzwonic do Swatki bo na rano pracuje=(Co Zrobic by ta hrabina jej nie gryzła?
Ps. Pierwszy post |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
Odinstalować NŻ xdd nie żartuję.Myśle,że powinniście każdą inerakcję,w której wampir straszy,gryzie itd.kasować.W dzień nie ma co się brać,że wampiry przyjdą,tylko w nocy,więc w nocy kliknij na drzwi i wybierz opcje 'zamknij drzwi' ..'wstęp tylko dla mnie',a jeśli jesteś na parceli publicznej to nie wiem.
#60 |
Guest
|
![]()
Czyli ta wampirzyca mieszka u niej? Jak nie to nie umawiaj się z nią tylko rozmawiaj przez telefon żeby utrzymac przyjaźń (oczywiście wieczorem)
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|