|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Haha, ja miałam tak, że kiedyś mi sąsiad ukradł skrzata ogrodowego, to ja zadzwoniłam po Policję. Przyjechali i się wściekali, że wzywam ich bez powodu. xD No i jeszcze kiedyś, przez przypadek jak miałam włączony move_objects sima włożyłam do kabiny prysznicowej i się tam zaklinował xD. Stał tam w ubraniu i sie wkurzał. xD
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
To Justak często kradnie tancerki hula i muruje je w pokojach jak jest taka sytuacja:
[IMG]http://i39.************/10zvd6f.jpg[/IMG]
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
To ja jak pierwszy raz grałam w Sims 1 [miałam chyba z 11-12lat] to nie wiedzialam jak wlączyc tryb życia. :< I byłam pewna, że popsułam grę bo mi simy się nie poruszały i nie mogłam nimi sterowac ;d
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Gdy w domu mojej simki <Kamili Kosmopoliańczyk> wybuchł pożar nie zapisałam gry i wyszłam do otoczenia ; Następnie weszłam z powrotem do gry i od razu kazałam jej iść do kuchni i przyrządzić coś... więc tak zrobiła.tedy weszłam w tryb budowy i usunęłam drzwi. Gdy przyjechali strażacy nie mieli jak dojść do ognia i biegali wokoło domu... Cała kuchnia sie swajczyła <razem z Kamilą>
Nie wiem czemu ale lubiłam tą simke a jednak gdy wyłączałam simsy zapisałam gre :wacko: __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ja najczęsciej zapominałam o oświetleniu a także o kuchence w której mogli gotować moi Simowie, poczym się dziwiłam że nie chcieli przyrządzać jedzenia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja zrobiłam ,, schronisko zwykłego wampira '' - gadałam z Wampirem , kiedy był już zakochany kliknęłam zaproponuj....wprowadzenie czy jakoś tak a później ich zamieniałam w zwykłych ludzi i robiłam całą reanimacje - inne włosy , ciuchy .
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nigdy, ale to nigdy nie dawałam im żadnych lamp, ani okien, a później cały czas zastanawiałam się, dlaczego w tym domu jest tak ciemno?! Zapominałam też o alarmie przeciwpożarowym i telefonie, a potem wszystkie simy mi zdychały podczas akcji gaszenia ognia
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ściągnąłem zamek Nosferatu, postać nazwałem ją Graf Orlok (Nosferatu) przemieniłem w wampira a ludzi niektórych zamykałem w lochach, a po jakimś czasie miałem ładny cmentarz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 17
|
![]()
Gdy pierwszy raz zagrałem w TS2 wszedłem do rodziny Biedak chciałem otworzyć blat kuchenny i nie mogłem dojść jak to zrobić.
Przy budowie nowych domów zapominałem dawać podłogę i kolor ścian. Na szczęście zorientowałem się, że jest poradnik jak budować mieszkania.
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja to zawsze robiłem ogromneee domy w których nie mogłem się połapać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|