Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 15.01.2009, 06:02   #51
fracleska

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Wasza Zmora czyli "Aplikacja...."

jaki clean installer? ja nic nie wiem ;/

Bjork edit: To poszukaj proszę. Wtedy się dowiesz.

Ostatnio edytowane przez Björk : 15.01.2009 - 07:44
fracleska jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 15.01.2009, 14:17   #52
mroofka
Guest

wejdz na stronke :http://sims2pack.modthesims2.com/ pobierz i gotowe
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.01.2009, 15:49   #53
rozmowyzcutem
Guest

ja się zastanawiam, w czym leży mój problem, bo wiem, że nie w procesach i nie w dodatkach, bo takowych nie zainstalowałam. gra wywala się zawsze na rodzeniu. ma się pojawić ten upragniony członek rodziny, ale zamiast tego pojawia się problem z aplikacją. nie wiem, może to dlatego, że zrobiłam sobie szarych simów i korzystałam z różnych oszustw przy tworzeniu karnacji i ubioru sima? mam oryginalną grę na dvd. dodam, że kilka lat wstecz na tym samym komputerze grałam w the sims 2 z wersji 4cd, w dodatku pirackiej. teraz - ściągnęłam łatkę, ale na poziomie instalacji łatki dowiedziałam się, że nie mam zainstalowanej gry lub jest zainstalowana źle. LOL
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.01.2009, 15:35   #54
Swampfire
Guest

Cytat:
Napisał rozmowyzcutem Zobacz post
ja się zastanawiam, w czym leży mój problem, bo wiem, że nie w procesach i nie w dodatkach, bo takowych nie zainstalowałam. gra wywala się zawsze na rodzeniu. ma się pojawić ten upragniony członek rodziny, ale zamiast tego pojawia się problem z aplikacją. nie wiem, może to dlatego, że zrobiłam sobie szarych simów i korzystałam z różnych oszustw przy tworzeniu karnacji i ubioru sima? mam oryginalną grę na dvd. dodam, że kilka lat wstecz na tym samym komputerze grałam w the sims 2 z wersji 4cd, w dodatku pirackiej. teraz - ściągnęłam łatkę, ale na poziomie instalacji łatki dowiedziałam się, że nie mam zainstalowanej gry lub jest zainstalowana źle. LOL
Zainstaluj grę jeszcze raz.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.01.2009, 23:57   #55
Callineck
Guest

Cytat:
Napisał rozmowyzcutem Zobacz post
gra wywala się zawsze na rodzeniu. ma się pojawić ten upragniony członek rodziny, ale zamiast tego pojawia się problem z aplikacją. nie wiem, może to dlatego, że zrobiłam sobie szarych simów i korzystałam z różnych oszustw przy tworzeniu karnacji i ubioru sima?
Może to pomoże?
http://www.forum.thesims.pl/showthre...5731&highlight
Ostatni link w temacie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.02.2009, 09:48   #56
beata18ns

a u mnie do tej pory nie bylo z tym problemu, az do wczoraj. zaczelo brakowac miejsca na dysku, ale nie od wczoraj ale juz dlugo powiadamialo mnie ze jest malo miejsca na dysku i ze moze to powodowac problemy z gra, jednak nie powodowalo przez dlugi czas. wczoraj tata cos kombinowal tzn poprzenosil mp3, itp na inny dysk, nie ruszajac plikow z gry. gdy wlaczylam kompa czesc ikonek z pulpitu poznikało, wlaczylam gre the sims 2( z wszystkimi dodatkami ) i w trakcie tworzenia otoczenia zwierzakow aplikacja zostala zamknieta. odkrylam ze folder w moje dokumenty ea games tez wogole gdzies sie podział. znalazlam go poprzez wyszukiwanie w c/costam costam i byl tam ea games z wszystkim wsrodku z download itp. przezucilam to tam gdzie ma byc czyli moje dokumenty ea games. i wlaczylam gre jednak dalej to samo, aplikacja zostanie zamknieta. glownie przy otoczeniu zwierzaki ale tez przy otoczeniu magia. nie wiem zabardzo co mam z tym zrobic, wczesniej nie bylo problemu z ta aplikacja. dodam ze tata cos naprawil i wszystkie po dzisiejszym wlaczeniu kompa są. jednak simsy nadal nie dzialaja. moze ktos poradzi jak mam to naprawic? moze cos zostalo przeniesione albo nie wiem.. ?
beata18ns jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.02.2009, 09:53   #57
Milka84
Guest

Spytaj się taty co zepsuł , jak nie będzie wiedział to sama poszukaj na kompie plików z ea games. Jak nie znajdziesz to zainstaluj na nowo simsy.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.02.2009, 10:43   #58
beata18ns

Cytat:
Napisał Milka84 Zobacz post
Spytaj się taty co zepsuł , jak nie będzie wiedział to sama poszukaj na kompie plików z ea games. Jak nie znajdziesz to zainstaluj na nowo simsy.

własnie on mowi ze nic nie ruszał, wogole to przygotowywał dysk do powiększania i przenosił z dysku D na f zeby moc zabrać z dysku D i dolozyc do C wiec dysku C nie ruszyl, przeniosl mp3 z D na F. dziwne to jest wlasnei nie wiadomo co sie podzialo.

teraz usunelam pliki takie jak tam ktos pisal na forum z dokumenty, ea games the sims 2 i tam takie trzy byly ( wiadomo o co chodzi) i usunelam je, wlaczylam gre i wlazyla sie a wczesniej sie nie wlaczala nawet ale jak zaczelam tworzyc simsa to napisalo ze aplikacja zostanie zamknieta. wiec niewiem.
moze jest jakis sposob bez przeinstalowywania gry bo to zajmuje pol dnia zeby wszystko odinstalowac i zainstalowac od nowa..
stare 02.02.2009, 10:50   #59
beata18ns

jest na kompie duzo plikow z ea games, ale nie zabardzo wiem jakie w ktorym miejscu sie maja znajdowac.

znalazłam cos takiego w
C:\Documents and Settings\Beata\Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2 :
Cameras
Collections
Logs
LotCatalog
Neighborhoods
SC4Terrains
Storytelling
Teleport
Thumbnails

a w C:\Documents and Settings\TEMP\Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2
Cameras
Collections
Config
Downloads
LockedBins
Logs
LotCatalog
Movies
Music
Neighborhoods
Paintings
PetBreeds
PetCoats
SC4Terrains
Storytelling
Teleport
Thumbnails

jak widac w temp jest tych plikow wiecej, tak ma byc?

Ostatnio edytowane przez beata18ns : 02.02.2009 - 11:01
stare 02.02.2009, 10:50   #60
Milka84
Guest

No to nie wiem. Nie znam się na tym za dobrze.
  Odpowiedź z Cytatem Otrzymano Ostrzeżenie
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 22 (0 użytkownik(ów) i 22 gości)

Zasady Postowania