![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
żałosne są te tajne parcele. Kopię w ziemii przez pół dnia żeby zobaczyć czworokąt z ogniskiem w środku. Maxis ma tendencję paszczeniową. To jak świetne dzinsy z okropnymi kieszeniami.
|
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Też najbardziej lubię Wyspę Twikki. Zawsze wysyłam tam Simów na romantyczną podróż poślubną
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Ja lubię Trzy Jeziora i Wiochę Takemizu
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Lubię Wyspę Twikki, dla mnie jest najlepsza, zawsze moi simowie tam udają się w podróż poślubną, często też jeżdżą tam na wakacje.
Czasem odwiedzam Wioskę Takemizu, rzadziej Trzy Jeziora - które najmniej mi się podobają. |
![]() |
![]() |
#56 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja najbardziej Wyspę Twikki, czasem Wioskę Takemizu. Trzy Jeziora - hmmm chyba ani razu nie byłem.
![]() |
#57 |
|
![]()
Ja jeżdżę na Twikki, bo tylko tam się mogę opalić
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
Ja nie często podróżuje. Jak już to na podróż poślubną albo jak moi simowie są już emerytami. A najczęściej wyjeżdżam na tą wyspę i czasami w góry. Nie lubie tej wioski.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Ja ZAWSZE (kiedy oczywiście mam zainstalowane podróże) robię młodym parom ślub i miesiąc miodowy na wyspie Twikikiki, nie pamiętam jak to się pisze, a tak zawsze mówię xD Simka ma letnią sukienkę, wianek, wieje delikatny wiaterek... Widać tylko zakochaną parę ślubującą sobie miłość na zawsze. Ale zazwyczaj to zawsze kończy się bardzo szybko i wygląda tak: ojciec odchodzi, a matka zostaje z dziećmi. Najczęściej ojca z kochanką wysyłam do Wioski Takemizu, a mamę z dziećmi w ramach integracji w góry, albo nad morze.
|
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
Ja porobiłem własne otoczenia, bo gotowe raczej mi się nie podobają
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|