![]() |
#52 |
Reputacja: 14
|
![]()
można ściągać, próbowałam...
kaja, wyspa składa sie z wielu parcel, które z czasem odkrywasz, a dostajesz sie na nie dzieki odblokowanym portalom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Hah, ale szuper ^^ To sobie je zaraz zainstaluje i naszpikuję dodatkami :lol:
|
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
a jak to jest z tym poruszaniem sie po wyspie??czy jest tak ograniczone ze moge sie poruszac po samych tam oznaczonych parcelach czy łaze do kazdego kacika i zakamarku wyspy??
|
![]() |
![]() |
#55 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
oł matko... :con: czyli z parceli na parcele mi sie to ładuje?nie.tylko nie tooo :wacko:
|
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Kupiłem - żałuję. Kropka.
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ja mam takie pytanie: Kiedy Historie z Bezludnej wyspy będą tańsze? I czy w ogóle będą?
Czekam już prawie pół roku i ciągle stówe kosztują a z internetu nie chcę kupywać... No w końcu się doczekałam, by ta gra staniała :smirk: Teraz kosztuje 20zł mniej Ogólnie podobają mi się te historie z bezludnej wyspy- takie urozmaicenie. Po przejściu jednak nie potrafię dłużej w to grać. Tak się czuję... jak na odludziu ^.^ z tubylcami... Mało interakcji jest - teraz zauważyłam, że nie mogłabym grać bez dodatków w The Sims 2 - strasznie ciężko jest zdobywać przyjaciół :o Ostatnio edytowane przez Björk : 13.11.2008 - 09:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Fajnie się w to grało, bo było to coś innego, jakaś odmiana, coś trzeba było robić żeby ukończyć gre, jednak gdy to już zrobiłam, szybko mi się znudziło, i wróciłam do zwykłych simsów. Ale po kilku miesiącach znowu sobie zagrałam, tyle że simem, wcześniej grałam tylko simką. No i znowu się fajnie grało. Ale nie ma to jak pierwszy raz
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
jak już się przejdzie, to nie jest fajne. po prostu sobie ot tak żyję.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|