|
|
Zobacz wyniki ankiety: Zapisujesz grę, gdy coś się stanie złego? | |||
Tak, zawsze |
![]() ![]() ![]() ![]() |
58 | 28.02% |
Nie, ma być wszystko tak jak chcę |
33 | 15.94% |
Różnie.... |
116 | 56.04% |
Głosujących: 207. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#51 |
Reputacja: 10
|
![]()
kurcze już robiłam tak i nie działa... kiedys mi prawie simka umarła bo zagłodziłam ja prawie a w dodatku podpaliłam chate ;D ale i tak urodziła zdrowego malucha;/
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
|
![]()
M...
![]() Do tematu: zawsze zapisuję grę,bo z tym jest bardziej realistyczna.;]
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
@up: Niekoniecznie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
umm, ja nie miałam żadnego moda, nie wiem czemu wam tak bardzo na tym zależy, dla mnie to bylo okropne
![]() nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale ona wtedy nie miała jeszcze brzucha. nawet nie wiedziałam że była w ciąży dlatego to mnie tak zaskoczyło ; ) i tak, miała niskie paski potrzeb. Zajęłam się wtedy nastolatkami zbytnio : ( Raz simka o mało co przedwcześnie nie urodziła. Miała pierwszą albo drugą fazę brzucha i też chyba troche kiepskie potrzeby (albo aspiracje, nie pamiętam). Chwyciła się za brzucha i jakby już zaczęła rodzić, ale po chwili przestała z uśmiechem na simtwarzyczce i pojewił się komunikat w stylu "uff, było blisko. postaraj sie poprawić potrzeby/aspiracje twojej simki aby znowu nie zaczęła rodzić za wcześnie" czy coś takiego. Nie pamiętam dokładnej treści już ; ) |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]()
Ja zaznaczyłam "Różnie...".
Jeśli mam zaplanowane życie simów, którymi aktualnie gram, to chciałabym, żeby wszystko szło po mojej myśli i wtedy nie zapisuję w przypadku pożaru, przyłapania na zdradzie itp. Natomiast jeśli chcę upodobnić grę do prawdziwego życia, to poprostu nie zapisuję. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Powracając do tematu. Ja zapisuje zawsze nawet kiedy wybucha pożar,złodziej przychodzi i kradnie drogi telewizor ;p, sims zdradzi sima..ect.ect. Nie przejmuję się takimi zdarzeniami ani nie wpływa to na moja życie..
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Oczywiście, że tak. W końcu The Sims 2 to symulator życia a w prawdziwym świecie chyba nie cofnę czasu gdy ktoś umrze lub stanie się coś złego.
|
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Ja zazwyczaj zapisuję, bo co będzie się działo to będzie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Reputacja: 17
|
![]()
Pamiętam, że od 2005 roku (odtąd gram w Simsy) nie zapisałem gry z powodów wyżej wymienionych góra 5 razy. Uważam, że wszystko co robimy nie dzieje się bez przyczyny i nagły pożar lub śmierć przez porażenie jest rzeczą naturalną, często wywołaną poprzez nasze błędy.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|