|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Spełniasz cele życiowe swoich simow? | |||
| Zawsze |
|
37 | 18.41% |
| Nigdy |
|
13 | 6.47% |
| To zależy... |
|
145 | 72.14% |
| Nie mam dodatku, w którym to dochodzi. |
|
6 | 2.99% |
| Głosujących: 201. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Ja spełniłam 2 razy cele życiowe u moich simów:
1. U Niny Kaliente - mieć chyba 20 czy 30 miłości. 2. U Puka Jutrzenki, który pragnął osiągnąć szczyt kariery politycznej i zostać burmistrzem. Ale jestem w trakcie realizacji prawie wszystkich moich simów.
|
|
|
#3 |
|
|
Ja nie przepadam za spełnianiem celów życiowych,
chyba, że jest to jakieś proste spełnienie celu .! Kiedś spełniałam i uważam, że to bezsnensu, bo wtedy zmienia się na kolejny cel życiowy . ;> |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ja spełniam ...Chyba ,ze są one ...hmm... głupie? Np. Wychować 20 szczeniąt I kociąt....
Beznadziejne .
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Ja staram się realizować bez zmieniania. Zmieniam jedynie, jeśli okażą się zbyt abstrakcyjne, jak dla mnie, w realizacji... a to z tymi kociakami i szczeniakami mnie po prostu kompletnie rozwaliło :/ Miałam sima studenta. Znalazłam mu żonę z pragnieniem założenia rodziny. Myślę sobie, idealna kandydatka, przynajmniej nie będzie się wzbraniać, przed posiadaniem kolejnych maluchów. Potem patrzę w jej cele życiowe... A ona wprawdzie chce zostać mamą, ale kocią/psią mamą. No i gleba. W szczególności, że wyjątkowo nie znoszę tej simsowskiej wersji sierściuchów.
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Zależy jakie simy mają cele, jak te typu mieć 10 dzieci, 20 wnuków, itp to nawet nie próbuje. Ale czasem jak mają np osiągnąć szczyt jakiejś kariery to próbuje. Rzadko spełniam ich cele życiowe, ale jednak czasem się zdarza.
|
|
|
|
#7 |
|
|
Staram się spełniać ich cele życiowe, ale gdy moja simka np. chce mieć 20 najlepszych przyjaciół to rzadko się mi to udaje, lecz jeśli chodzi o szczyt kariery, to bardzo często to osiągam.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Spełniłem takiej mojej studentce (MAM NIGHTLIFE) Cel to był-rozwinąć 7 umiejętności
|
|
|
|
#9 |
|
|
Ja rzadko spełniam cele życiowe,to zależy...Aktualnie moja simka(mężatka,a córkę) ma cel życiowy:zdobyć 20 najlepszych zwierzęcych przyjaciół
.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
|