|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Więcej realizmu. Jak sim wyprowadza nię z domu, to powinien wychodzić z walizkami. I żeby z niemowlakiem można było odwiedzić inną rodzinę. Ostatnio edytowane przez kavala : 09.04.2009 - 15:54 |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Więcej realizmu by się przydało, fakt. Mi osobiście brakuje np. tego, żeby w domu był normalny nieład, bałagan, na zasadzie tu coś leży, tam podłoga do zamiecenia. Bardziej ludzka by się ta gra zrobiła, teraz te domy wyglądają jak jakieś muzeum, gdzie wszystko ma swoje miejsce. Kobieta mogłaby rodzić w szpitalu i nie móc zajść w ciąże tego samego dnia gdy urodzi. Dzieciom małym powinno coś grozić, żeby trzeba było pilnować, żeby ze schodów nie spadło, albo się na coś nadziało czy coś. I zdecydowanie, dzieci powinny mieć kary jak coś zbroją. Np. jak mnie wnerwia, jak małe dziecko grzebie w sedesie. Jak bym takie złapała i klapsa dała to nic by mu/jej się nie stało. To psa można w grze nauczyć żeby mebli nie niszczył... i nie tarzał się w kałuży... A propos kałuży... Nasi Simowie mają niebieski mocz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Z tego co tu czytam to nikt nie napisał że nie ma mozliwości podczas twożenia simsa stwożenie kobiety w ciąży? (chyba że o czymś nie wiem), denerwuje mnie to całe poznawanie się z simem, te bara bara i inne, chciałabym odrazu stwożyć kobiete w ciązy, a pozatym brakuje mi podstawowych czynnośc takich jak:
*sprzątania (ale nie tylko prysznica, szafki i sedesu) *tego że sim je tylko przy stole, albo na stojąco, a mogłby np. na podłodze przed telewizorem *o własnie że telewizora nie mozna oglądać na podłodze *tego że ich ubrania się nie brudzą *mozliwość mycia zebów w lusterku (nawet w jedynce to było, a niby dwójka jest bardziej rozwinięta?) *mozliwości patrzenia przez okno *nie wiem np. gdy sim JUŻ jest chory to żeby były leki np. na szafce obok łóżka albo chusteczki do dmuchania nosa *tego ze nie mogę widziec co simy robią w pracy czu szkole :/ * czesania włosów, golenia się i takich innych czynności..... *oj dużo jeszcze wymieniać. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Taa.... Tego wszystkiego brakuje. Jeśli o mnie chodzi to uwielbiam koniki, sama chodzę na lekcje jeździectwa, to miodzio sprawa. Koniki są kochane. I dlatego fajnie by było jakbym mogła jeździć konno w Simsach
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Trzeba pamiętać, że w tę grę grają też mniejsze dzieci :) Podejrzewam, że większość rzeczy byłaby dla nich troszkę zbyt skomplikowana. Pomyślcie sobie: sim wstaje, musi wyprasować sobie koszulę, ogolić się, umyć zęby, twarz, uczesać, pomalować, zrobić manicure (te dwie ostatnie czynności akurat odnoszą się do simek)... Podejrzewam, że gdyby realizować tak wszystko po kolei, zabrakłoby simowej doby. W grze jedna minuta to tyle, co nasza sekunda, więc różnica czasowa jest dość spora... :) Zresztą wydaje mi się, że siedmiolatek nie zdołałby zapanować nad tym wszystkim i mając w grze małe dziecko, nie potrafiłby go dostatecznie dopilnować, gdyby było tak, jak piszecie. A pomyśleć, że do tego dochodziłaby jeszcze liczna rodzina malucha i pies z kotem, którego trzeba byłoby szczotkować, wyprowadzać na spacer, kąpać, obcinać pazury, chodzić do weterynarza i Bóg wie co jeszcze :)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Heh, wymieniliście wszystko, nic dodać nic ująć
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy ktoś już o tym wspominał, ale brakuje mi gospodarstwa rolnego, ze zwierzętami hodowlanymi. Zeby kury znosiły jajka, żeby możnabyło doić krowę i pić mleko....
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Mi brakuje tylko pralki, nic więcej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mi brakuje czasu (1 minuta w simsach to nasza 1 sekunda
![]() ![]() ![]() No i brudnej podłogi i ubrań ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Można myć zęby. Wystarczy powiesić apteczkę nad umywalką
![]() Mi brakuje : - Tego że simy tak kwadratowo chodzą. - Jak mam czasem rachunki to 2, i nie może odrazu ich wziąć tylko po jednym. To wkurza - Wybór głosu, jak słyszę głos faceta to mam ochotę rozwalić mu łeb -.- - Ścian typu - w kącie na suficie pajęczyna, lub jakieś napisy - Że codziennie są chwasty na roślinkach uprawnych -.- - Nie można odwiedzać sąsiadów. - Nikt nie przychodzi i nie dzwoni do drzwi, tylko z własnej woli. Raczej Tyle... Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|