Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.06.2009, 14:09   #51
Chloé

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Cechy Simów

Technofob ma możliwość psucia sprzętów (opcja specjalna sabotuj), pojawiają się negatywne natrójniki np podczas korzystania np. z komputera, można narzekać w rozmowach na technikę.
Chloé jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.06.2009, 18:07   #52
Ellie
Guest

czy jak mam simke kleptomanke i ona cos komus gwizdnie, to moze ja zgarnac policja? XD
i co najczesciej przynosza kleptomani?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2009, 18:34   #53
Keramzyt
Guest

Co do policji to nie wiem. A najczęściej kradną (u mnie przynajmniej)... KOSZE NA ŚMIECI Czasen też krzesła, kuchenki i stoły. Ale pół rzeczy których ukradłem, to kosz na śmieci
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2009, 19:08   #54
Chryzantem Złocisty
Guest

nie lubię cechy "szalona"
nie pamiętam,czy moja simka kiedykolwiek poszła spać w piżamie ;/ ciągle w stroju kąpielowym albo sportowym,czasem nawet w sukni ślubnej
jak mi weszła w adidasach do łóżka,to ją posłałam na kanapę spać...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2009, 19:11   #55
Keramzyt
Guest

aj tam, u mnie sim pływał w wizytowym, do knajpy w tym do pływania, spanie w codziennym, a normalnie w tym do pracy
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2009, 20:00   #56
Emiko1806
Guest

Już trzy razy siedziałam swoim kleptomanem. Ale nie wiem, czy to za takie kradzieże, czy dlatego, ze pracował jako złodziej. Ale wiem na pewno, że siedzieć można.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2009, 21:18   #57
szparaag
Guest

lubię cechę dusza towarzystwa, łatwo o to aby przyjęcie było superowe i jestem w centrum uwagi wszyscy simowie chcą ze mną tańczyć

fajna jest też pracoholik, podoba mi się, że można zadzwonić do pracy i dowiedzieć się czy wszystko okay, a jak nie to pomaga się rozwiązać problem przez kompa

najlepsze zestawienie dla mnie to: zły (lubię płacić na złe cele ), rodzinny, charyzmatyczny ( tylko wkurza mnie, że rozwija swoją charyzmę nawet w łóżku ) sprawny fizycznie, podekscytowany.

szkoda, że tak mało można ich wybierać ale zazwyczaj po pewnym czasie modyfikuję ich cechy , żeby wszystkiego w życiu spróbowali
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.06.2009, 15:45   #58
Rainbow
Guest

Lubię cechę Śpioch-komputer dobrał ją jednemu z moich bliźniaków,co się cholernie przydało,bo chłopak spał jak kamień nawet,gdy jego brat wrzeszczał Może też spać przy włączonej wieży itede i nic mu nie przeszkadza

No i chciałabym przestrzec osoby,które w TS3 chcą mieć dzieci -jeśli macie zamiar sami wybierać cechy dziecka i nastolatka,MUSI mieć ono najwyższą ocenę (5)-u mnie w jednej parze bliźniaków jeden miał 5,a drugi 4 i tylko temu z 5 mogłam wybrać cechę,drugiemu wylosował komputer (na szczęście nic strasznego,"Urodzony kucharz").
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.06.2009, 17:03   #59
Levkoni

Reputacja: 10

To mnie wkurza właśnie, tak samo z ciążą - jak ciąża przebiega dobrze to wybieram cechy jak nie to komputer losuje. Tylko jak zgadnąć jak ta ciąża przebiega skoro nie ma żadnych informacji ani wskaźników, które by to pokazywały. To samo z rozwojem małego dziecka... niby uczy się logiki i kreatywności na zabawkach, ale żadnych nie ma do tego wskaźników i Bóg jedne wie, jaki jest jego rozwój... Dla tego tutaj przydaje się testingcheatsenabled...
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.06.2009, 17:54   #60
Emiko1806
Guest

Właśnie odkryłam nową cechę. Pechowca nie da się zabić. Głodziłam go, topiłam, usiłowałam spalić, no nic. Niezniszczalny. Mroczny Kosiarz informuje nas, że takiej ofiary mu żal i znika, a sim żyje sobie dalej.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania