![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
czy jak mam simke kleptomanke i ona cos komus gwizdnie, to moze ja zgarnac policja? XD
i co najczesciej przynosza kleptomani? |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Co do policji to nie wiem. A najczęściej kradną (u mnie przynajmniej)... KOSZE NA ŚMIECI
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
nie lubię cechy "szalona"
nie pamiętam,czy moja simka kiedykolwiek poszła spać w piżamie ;/ ciągle w stroju kąpielowym albo sportowym,czasem nawet w sukni ślubnej jak mi weszła w adidasach do łóżka,to ją posłałam na kanapę spać... |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
aj tam, u mnie sim pływał w wizytowym, do knajpy w tym do pływania, spanie w codziennym, a normalnie w tym do pracy
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Już trzy razy siedziałam swoim kleptomanem. Ale nie wiem, czy to za takie kradzieże, czy dlatego, ze pracował jako złodziej. Ale wiem na pewno, że siedzieć można.
|
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
lubię cechę dusza towarzystwa, łatwo o to aby przyjęcie było superowe i jestem w centrum uwagi wszyscy simowie chcą ze mną tańczyć
![]() fajna jest też pracoholik, podoba mi się, że można zadzwonić do pracy i dowiedzieć się czy wszystko okay, a jak nie to pomaga się rozwiązać problem przez kompa ![]() najlepsze zestawienie dla mnie to: zły (lubię płacić na złe cele ![]() ![]() szkoda, że tak mało można ich wybierać ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Lubię cechę Śpioch-komputer dobrał ją jednemu z moich bliźniaków,co się cholernie przydało,bo chłopak spał jak kamień nawet,gdy jego brat wrzeszczał
![]() ![]() No i chciałabym przestrzec osoby,które w TS3 chcą mieć dzieci ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Reputacja: 10
|
![]()
To mnie wkurza właśnie, tak samo z ciążą - jak ciąża przebiega dobrze to wybieram cechy jak nie to komputer losuje. Tylko jak zgadnąć jak ta ciąża przebiega skoro nie ma żadnych informacji ani wskaźników, które by to pokazywały. To samo z rozwojem małego dziecka... niby uczy się logiki i kreatywności na zabawkach, ale żadnych nie ma do tego wskaźników i Bóg jedne wie, jaki jest jego rozwój... Dla tego tutaj przydaje się testingcheatsenabled...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Właśnie odkryłam nową cechę. Pechowca nie da się zabić. Głodziłam go, topiłam, usiłowałam spalić, no nic. Niezniszczalny. Mroczny Kosiarz informuje nas, że takiej ofiary mu żal i znika, a sim żyje sobie dalej.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|