|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
O tak pierwsze meblowanie domku było ekstra, ale zachwytu jakiego doznałem wchodząc do trybu tworzenia rodzin nie zapomnę chyba wcale i te okolice i ta grafika... to było coś.
Tak jak osoba wcześniej uważam że sims 3 są okropne - takie pulpety... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Kuzynka załatwiła mi pirata
![]() ![]() ![]() Do The Sims 3 bardzooo powoli się przyzwyczajam, aczkolwiek dalej wolę ,stare The Sims 2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
`Mi się już znudziła dwójka, teraz tylko pykam w trójkę. ; ddd
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
ja także nadal gram w dwójkę.najpierw był pirat potem oryginał...a teraz uzależnienie
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
Częściej gram w trójkę, ale nie ma to jak dwójka...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Ja mam The Sims 3, ale mi nie działają :/.
Uwielbiam The Sims 2 i zdecydowanie je wolę. Trójka jest poza tym bardzo trudna bo grałam u kuzyna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja to pamiętam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ja miałem pirata, pozyczonego od koleżanki (do dzisiaj zapomniałem oddać ;D) i pierwsze co zrobiłem jak włączyłem grę to było "big wow" ta grafika, możliwości budowania itp! W porównaniu z 1 to był szł ;D ekscytowałem się wszystkim ;d a najbardziej chyba budowaniem fundamentów i tym że można edytować obiekty ;D
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ach, pamiętam ten czas. Przez dwa tygodnie jęczałam mamie, by kupiła mi The Sims 2. Jedynki prawie nie znałam, dlatego pobrałam z internetu i się zakochałam. A potem dostałam dwójkę i... jedynka wyleciała z komputera. Czułam, jakby wielka magia tkwiła w tej grze, grałam jak zaczarowana. Ta grafika, te okolice, to zaawansowane tworzenie sima... Coś niesamowitego.
W trójkę grałam u przyjaciela i stwierdziłam, że nie bije dwójki. Plastikowe simy mnie najbardziej irytowały, to było dla mnie nie do przeżycia. Ale muszę przyznać, że opcje całkiem niezłe. Mimo wszystko, jak napisałam wyżej, nie bije tym dwójki. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|