![]() |
#51 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
@R_L: Zwłaszcza kopanie śmietników :> Nie lubię także gości, którzy przychodzą po wprowadzeniu się rodziny i stoją przed domem przez kilka godzin jeśli się ich nie przywita.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Ja najbardziej nie cierpie sąsiadów:/Raz jak ich wpuściłam to oni cały czas pili kawe:/A potem zostawiali na podłodze kubki i zamiast je sprzątnąć to robili kolejne porcje:/
|
![]() |
![]() |
#53 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja raz uciekłam nastką z domu ale mnie policja zabrała. Położyłam ją spać o 3 nad ranem, poszłam sobie zrobić kanapkę i jak przyszłam już była 7 i musiałam ją szybko ubrać a ona z pół godziny wzdychała ze smutku że ją zgarnęli!
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Wkurzają mnie też simowie,którzy w klubach(NŻ)kradną drinki
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]()
jeszcze wkurzają mnie jak wyskakują te dymki "Może wyskoczymy gdzieś pod koniec tygodnia?" czy coś takiego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Przed chwilą grając sobie przypomniałam-kiedy Simy śpią i pada śnieg to muszą wstać żeby popatrzeć jak śnieg pada.Strasznie mnie to ostatnio irytuje
|
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
A mnie wkurza taki moment.
Gra studenką w akademiku i tam są inni studenci. Wkurze mnie to gdy jeden ze studentów wyciąga pracę domowa i odrabia, przerywa wyciąga następną pracę i znów przerywa i tak w kólku i wszedzie gdzie nie popatrzę to niedokończona prace domowe prze ten bałagan muszę je usuwać kodemj |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Tak mnie też ostatnio to wkurza.Wkurzają mnie simy których zatrudnię do pracy i przydziele im pracę "sprzedawcy" a oni zamiast namawiać do kupowania to namawiają jednak ze skutkiem negatywnym i tracę gwiazdki.;/
|
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Mnie wkurza to że gdy np. moja simka siedzi z narzeczonym na kanapie to jak klikne ,,obejmij " to wyłącza TV. Wkurza mnie też to że kiedy im się nudzi to żrąą...
--------------------------------------------------------------- Ja w TS 3 zrobiłam żula xD |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|