![]() |
#52 |
Reputacja: 10
|
![]()
A wypróbował go już ktoś
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Wczoraj wypróbowałam ten hack i nic złego się nie działo. Próbowałam go na simce dorosłej i nastolatce
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Reputacja: 11
|
![]()
ustawia sie je jako usta? ;o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
W zakładce, w której modeluje się usta dochodzą dodatkowe suwaki oznaczone różnymi znakami (*^+##) i przesuwając taki suwak można zmienić rozmiar, wysokość, szerokość piersi
![]() Ostatnio edytowane przez Samantha : 13.10.2009 - 10:47 |
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]()
Ale rozumiem, że nie da się zmieniać wielkości piersi Simce, która już jest w grze, tylko takiej, którą dopiero tworzymy?
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Raczej tak, bo ust też można modelować przy tworzeniu sima
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
Ja mam tylko jeden suwak o_O. W ogóle sama nie wiem, część dodatków, jakie ściągnęłam mi się nie wyświetliła -_-'.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
Hejka, dawno mnie tu nie było. Znalazłam na Modthesims moda na zmienianie wielkości piersi. Problem w tym, że jest tego 5 dodatkowych suwaków i ciężko tak "wyregulować" biust, żeby ładnie wyglądał. Szukam takiej "nagiej" bluzki dla Simek, żeby móc spokojnie je wyregulować i nie mieć później przykrej niespodzianki. Ale nie mogę nigdzie tego znaleźć. Do dwójki zrobienie takiej bluzki to był pikuś. Tworzyło się ją body shopem i odpowiednio edytowało tekstury, żeby gra tych tekstur nie ładowała. Do trójki nie potrafię tego zrobić. Zależałoby mi, żeby ta bluzka nie wpływała na wielkość i kształt piersi, bo chcę dopasować je sama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Taki "nagi" strój jest tu:
http://www.sexysims2.com/showthread.php?t=172461 http://www.sexysims2.com/showthread.php?t=172318 trzeba się zalogować i mieć +18 l. ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|