|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
agacarter gratuluje inteligencji, przeciez widac, ze to jest dom odwzorowany z the sims 1, ona sama sobie go nie wymyslila.
i mi sie dom bardzo podoba! w ogole to zazdroszcze Ci tych simsow 1 :< |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
WOW
![]() Nie chciało by mi się odwzorowywać idealne kopie domów z jedynki i przenosić do dwójki. Poza tym ściągasz te wszystkie rzeczy z jedynki... Nie no, podziwiam cię, ja bym zapewne nie dała rady zrobić coś identycznego ![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
to naprawdę dobre odwzorowanie! miałem go kiedyś ale go zbuldożerowałem :< fajnie wychodzą ci te kopie. twórz dalej!
|
![]() |
#5 |
|
![]()
Lal! Swietne... Dom Marka Kawalera : DDD ... oh, mam do niego wielki sentyment!
![]() Dobra robota, buduj dalej ![]()
#6 |
Reputacja: 12
|
![]()
Domy są świetne... chętnie zobaczyłbym zamek z otoczenia 2. Byłby idealny dla wampira.
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
No, Master chylę czoła przed Twoją chęcią odwzorowywania domków z poczciwej jedynaczki
![]() Czekam na kolejne prace. |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 12
|
![]()
Że się zapytam, będą kolejne? Bo mi się to bardzo podoba
![]()
#9 |
Guest
|
![]()
Ajć, te domki z jedynki.. No nie wiem co napisać, domek Nowaków jest świetnie odwzorowany, jakbym oglądała fotki z 1. Dom Kawalera również super zbudowany, ale dach faktycznie nie jest ten sam, ale to już zauważyłaś. Najbardziej podobają mi się te wszystkie wnętrza, cóż- masz talent
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
![]() ![]() A tak wygląda Aleja Simów 10 u mnie (od zawsze posiadającej Deluxe Editin ![]() ![]() Pamiętam, że dużo grałam w domku Wanilia, ale mimo wszystko nie przypominam sobie wnętrza (bo na zewnątrz już lepiej ![]() Póki co mam zainstalowany sam Deluxe, ale zaraz wrzucę też resztę (5) dodatków. Jak już porównam oba domki wstawię konkretną ocenę ![]() Jeśli chodzi o poprawioną wersję Alei Simów 3 muszę powiedzieć, że chyba lepiej jednak wyglądałyby tam te ściągnięte tapety ![]() Aczkolwiek te w Twoim wykonaniu również nie są złe ![]() No i czekamy na domek Ćwirów! ![]() A za szczegóły nikt Cię tu nie zabije :] EDIT: Sprawdziłam te drzwi w domu Nowaków... ![]() Jednak pamięć mnie nie zawiodła! ![]() (na zdjęciu widać również wcześniej wspominany płotek, a także inne drzwi wejściowe ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 22.08.2009 - 15:09 |
|
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|