![]() |
#51 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Ja zdobyłem tą gre i nie jest ąz taka przecudowna dla mnie ale nie powiem idzie zaszaleć <hahaha>.Uwielbim zabijać prostytutki
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
a ja mam za slaba karte graficzna x[ ale i tak juz jest strasznie stara, i musze kupic nowa, tylko nie wiem kiedy.. wogole mam chyba za slabego kompa na ta gre ;\
Ostatnio edytowane przez Calthaniel : 22.06.2005 - 10:28 |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
ja mam... ale resetuje mi sie komp na najlepszej rozdzielczosci ;d;d co mnie wkurza ;d gra jest extra
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Mam ją ! Nareszcie xd Ale grafa jest do d**y ;_; Dam screena...:
http://img61.echo.cx/img61/467/17yj1.jpg Muszę grać na low detalach >_> I tak w Las Venturas mi się tnie -.-' Ale dobrze, że w ogóle mam. PS : Ale mam zabawę, prawie całe SA przejechałam na BMX'ie <lol> |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
ja tez tak mam... karta graficzna to Radeon 9250 128 MB... sama gra chodzi dobrze, ale normalnie rozdzielczosc doprowadza mnie do kur***y ;d;d to na tyle
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
To jeszcze kilka screenów ode mnie ^^ :
![]() ![]() ![]() I coś z galerii : ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
ten twój facio jest taki gruby czy to jakis inny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
aby wchodzic do fast foodow, silowni, fryzjera i tak dalej trzeba na pewno przejsc pierwsza misje na rowerach i chyba druga misje Rydera, ktory wlasnie pokazuje te miejsca (fryzjer, restauracja) co do szkolek jazdy to nie wiem, ale wydaje mi sie ze sa odblokowywane z czasem (po wykonywaniu misji). np. szkola lotnictwa jest odblokowana dopiero pod koniec drugiego miasta kiedy wykupi sie lotnisko.
>>heh CJ @Paper Flower nie jest gruby tylko napakowany ![]() edit: a oto moj CJ, juz w lepszej formie i juz 3 miasto ![]() a to jaki mi wyszedl kiedy troche zabawilem sie z fryzjerem, ubraniami i tatuazami: ![]() Ostatnio edytowane przez Nahh : 23.06.2005 - 16:57 |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|