![]() |
#51 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja powiem szczerze, że temat mi się nie podoba.
Uważam, że treść jest nieodpowiednia, a przynajmniej tematyka FS. Na tym forum są zarejestrowani młodzi ludzie. I dam sobie rękę obciąć, że część z ich rodziców wolałaby sama poinformować swoje pociechy o życiowych problemach. Poza tym temat gwałtu chyba nie jest tematem, z którego powinno się robić komedię. Ale to tylko moje zdanie... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Miałam nie czytać ale nie mogłam się powstrzymać, żeby nie zobaczyć jakiś głupot w twoim wykonaniu. Nie doczytałam do końca, bo MÓJ MÓZG by tego nie wytrzymał.
Gio ma rację, powinnaś dostać bana. Nie wiem skąd u Ciebie takie pomysły, rozumiem gdybyś to napisała w formie dramatu, nie fotostory (bo to było już obrzydliwe) ale nie dość, że jest to zbyt poważny temat to jeszcze napisany językiem jakiego się nie da w żaden sposób opisać ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
|
![]()
miałam nie czytać tego drugiego tylko poczekać na trzeci ale zaczęłam ... i dotrwałam do momentu "z dziadkiem" i przestałam ... właśnie zjadłam obiad i mam odruchy wymiotne ... ty masz 14 lat ? no sorry jestem w twoim wieku i nigdy w życiu nie przyszło ,by mi coś takiego do głowy ! tym bardziej dziadek i wnuczka ... ty masz mózg ? przepraszam ,że tak ale naprawdę to co przeczytałam bardzo mnie zniesmaczyło ... czuję ,że odbije się to na mojej psychice ... -,-
jesteś jakimś niewyżytym dzieckiem ,które pościągało "se" dodatki z sexysims. jeszcze ten emotikon w tytule ";*" - paranoja. popieram ban dla tego użytkownika.
Ostatnio edytowane przez Titellè : 22.08.2009 - 11:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
ja też popieram bana!
|
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
oj dajcie spokój z tym banem dla niej.
chciała po prostu pokazać coś w formie Fs,może nie wiedziała,że takich zdjęć lepiej nie umieszczać (albo nie wiedziała,że może scenę inaczej wykadrować,żeby nie była taka wulgarna). mnie tam to nie obrzydziło,ale rozumiem,że kogoś mogło to poruszyć. jednak moim zdaniem jest to napisane tak...głupim?...językiem,że zdjęcia tylko dopełniają komizmu. (poza tym dajcie spokój,cycka nie widziałyście ![]() wierze,że KisS się poprawi i podejdzie do tego tematu tak,jak trzeba. |
![]() |
![]() |
#56 | |
|
![]() Cytat:
Poza tym zgadzam się z Chryzantemką. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Nie no, nie chodzi o to, że obrzydziły, ale co by było, gdyby każdy jednak łamał te zasady. Kimś to mogło bardzo... wstrząsnąć? : o. Dobrze napisałaś, jeśli już, zdjęcia powinny być tak wykadrowane, żeby były trochę mniej wulgarne. No ale dobra. Ja nadal jestem zdania, że erotyczne fantazje powinno się zostawiać raczej dla siebie x)
|
![]() |
![]() |
#58 |
Reputacja: 26
|
![]()
No i już nie mam co mówić - powiedzieliście za mnie niemal wszystko. Nie uważam, że KisS powinna dostać bana, wystarczyłoby chyba upomnienie, żeby więcej tego nie robiła. BTW Invidia - dziewczyna przelała na e-papier...
Dodam tylko jedno - gdyby ktoś próbował mnie skrzywdzić w ten sposób, biłabym, drapała, gryzła i kopała, a nie szła posłusznie jak owca na rzeź. EDIT: 14-latka pisze FS i mówi, że jest dozwolone od lat 18... Bez komentarza.
Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 22.08.2009 - 14:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
No cóż, ale tu są też osoby dosyć młode, które zaglądają z ciekawości -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Reputacja: 11
|
![]()
jezu, jakby kiss umiescila tu zdjęcie swojej waginy to wasz bulwers faktycznie bylby na miejscu, ale żądanie BANA i święte oburzenie bo ktoś umieścił opowiadanie o gwałcie i screeny animowanych postaci, które w majtkach mają tyle co barbie i ken jest chyba lekka przesada. tym bardziej, że wyraźnie zaznaczyła (a nawet dwa razy), że opowiadanie zawiera treści nieodpowiednie poniżej lat 18 i każdy wchodzi na własną odpowiedzialność. zasłońcie oczka jakimś gustownym moherkiem i dajcie spokój, bo to już bardziej śmieszne od tego fs.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|