![]() |
#51 |
Reputacja: 10
|
![]()
Co za zamieszanie z tą czołówką, jeju -,-. Po prostu tego nie dało się oglądać, rozumiecie ? Gdybym obejrzała to minutę dłużej to nie wiem jakby to wpłynęło na moją słabą psychikę.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
|
![]()
Oh Józiu, Józiu.. nie miałaś się o co doczepić już mojej wypowiedzi. Po prostu mi się nie podobają i tyle..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
|
![]()
Ok. Nie mam zamiaru dalej ciągnąć tego tematu bo nie chce się z tobą kłócić wręcz przeciwnie , wydaje mi się że ty też .????
Naora kiedy bd następny odcinek ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Odcinek mam już zrobiony, muszę go tylko wstawić na YT. Tylko, że jest z tym trochę problemu, bo net mi wolno chodzi. Może jutro rano go wstawię, ale nie obiecuję.
|
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
ojj. sorki Naora ; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Jak już to Naroa
![]() ODCINEK 4: http://www.youtube.com/watch?v=42NvZXZFNBI Sory, że tak długo musieliście czekać. I dla wiadomości PAPATKI ZMIENIŁAM CZCIONKĘ NA ARIAL (W WYPOWIEDZIACH BOHATERÓW) |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
-Coś ci się jakość spaprała . o.o.
-Nie zmieniłaś tej muzy z czołówki. -.- . -"-Ojej! Zaczęło padać w dzień! -Chodźmy do tego butiku z ciuchami w nocy!". Tak daleko był?. ;oo . -Też się tak podniecasz jak butik widzisz?. loll. ;o. -U ciebie w butiku też są grille?. ^^'. -2:08 wiechałaś w sufit. -"Wow! rewelacja!" nawet nie spojrzała na tą sukienkę . ;p. -Chmurka była. -Ble. Te przejścia są okropne. >.<. -"...aż tak wredna." Ta Patrycja to mówiła, tak? ;o. -Nie zdjęłaś tych kolczyków co nie mają recoloru... -Oczo***ny fiolet na końcu. >.<. -nie pisz "zapraszam na kolejny odcinek" to wsiowe jest. xD. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|