|
|
Zobacz wyniki ankiety: Ocena fotostory | |||
1 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 7.14% |
2 |
1 | 3.57% |
3 |
1 | 3.57% |
4 |
13 | 46.43% |
5 |
11 | 39.29% |
Głosujących: 28. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 15
|
![]()
każdego początki są marne
![]() Z resztą nie tylko początki- ja mam niewielu więcej czytelników. No ale w tejże chwili zyskujesz kolejnego ![]() FS fajne- no ale jak już ktoś pisał często popełniasz błędy ze złą składownią zdań. No i też ta stylistyka, która też sie liczy. Nie wystarczy mieć tylko wyobraźni- trzeba jeszcze umieć umiejętnie ją wykorzystać ![]() ![]() pozdrawiam
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Odnieś się , płakać z pewnością nie będę ![]() A po drugie robię owszem błędy stylistyczne. Jak piszę kolejny rozdział np. fantasy to kilka godzin siedzę nad poprawianiem go pod względem stylistyki itd więc łatwo nie jest . To fotostory to jest minimum tego na co mnie stać jeszcze ;D Ostatnio edytowane przez Ellien : 19.10.2009 - 21:40 |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ellien, błagam! To FS jest super.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
przepraszam cię bardzo opuściłam dwa odcinki no bo wiesz tyle tych spraw na głowie że po prostu sie nie da wyrobić
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Teraz strasznie krótki odcinek dodaje.
Leżałam z zamkniętymi oczyma czekając aż usłyszę głos Fabiana w słuchawce. Było ciemno , cicho, wygodnie... Na pościeli czułam nadal zapach Abla. Przejechałam delikatnie po nodze ( oraz po innych częściach ciała ) opuszkami. Zdolna bym była czuć lekkie podniecenie gdyby nie to że nawet pod pończochami czułam blizny od skaleczeń i zadrapań. Na łydce miałam największy ślad. Długą szramę która będzie mi do końca życia przypominać kim jestem... - Róża możesz wychodzić. Czekam na Ciebie kilka ulic dalej... będę, chwila. - usłyszałam głos starego kumpla. Szybko naciągnęłam na siebie wygodny strój, rękawiczki, związałam włosy , założyłam okulary. Wyszłam z sypialni delikatnie na paluszkach stóp ( lecz z dużą gracją ) aby nie było nic słychać. Nawet próbowałam wstrzymywać oddech . Popatrzyłam na śpiącego Abla. To był dość przyjemny i słodki widok... jego zgrabna sylwetka, uroczy wyraz twarzy... ![]() Ale nie miałam zbytnio czasu na rozczulanie się nad nim. Otworzyłam drzwi jak najciszej potrafiłam i wyszłam z ironicznym uśmieszkiem. Zeszłam delikatnie schodów i ustałam czekając na auto. Minęło dobre dziesięć minut lecz po Fabianie ani śladu... Moje myśli były różne , penetrowałam wzrokiem okolice próbując dostrzec auto z przyciemnianymi szybami lecz nie słyszałam nawet warkotu silnika. - Spacer o tej porze nie jest zbyt bezpieczny dla tak urodziwej kobiety - Usłyszałam zza pleców męski głos należący do Abla ![]() - Po prostu brakuje mi odrobinę świeżego powietrza. - Odpowiedziałam dość mało przyjaźnie - Nie sądze aby było tak zimno żebyś musiała wkładać na tak delikatne dłonie , ciężkie , skórzane rękawiczki. Nie mówiąc już o niewidocznych promieniach słonecznych. Dlaczego zakrywasz oczy ? - Daj spokój. Jedyne co moge teraz powiedzieć - Masz pozdrowienia od Elwira.Po dłuższym namyśle ... hmm.. niebezpiecznie jest siedzieć pod jednym dachem ze szpiegiem FEMA dokładnie takim jak ty, prawda? - Na pewno bezpieczniej niż z płatym mordercą... no to jak Różyczko, jaka dzisiaj stawka? - Na pewno większa niż w twojej klinice. - odpowiedziałam odwracając się na pięcie w jego kierunku. - To dlaczego sie zjawiłaś tam szukając pracy ? - Cóż , taka druga twarz. Nagle usłyszałam dźwięk skrzypiącej bramy. Fabian i Elwir ustawili się w głupiej pozycji, chyba wydawało im się że biorą udział w jakimś filmie kryminalnym.... Ps. Pisany na szybciora więc rozwinięte to nie jest. Ostatnio edytowane przez Ellien : 23.10.2009 - 17:45 |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
@up; Hm.. odcinki ' na szybko' nie są dobrym rozwiązaniem, ale ciesze się, że coś tam dodałaś. ;] Zdjęcia są w miarę ok i dobrze, że do tak małej ilości tekstu jest ich trochę. Wydaje mi się nawet, że Abel nie jest już tak siny - jak wydawał się być wcześniej xp
W każdym razie czekam na coś nowego i mam nadzieję, że uda ci się jakoś utrzymać na tych wątkach kryminalnych i że nie będą one twoją słabszą stroną. pozdrawiam, VOLT. ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Jest nadal siny tylko że tu tak światło pada ;p
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
za krótki ten odcinek daj więcej!
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 12
|
![]()
Krótko, ale ciekawie. Może i jest to na szybko, ale widzę, że bardzo poprawiłaś styl
![]() No nie spodziewałam się takiego rozwoju spraw. Jak na razie wnioskuję, że Róża starała się skończyć z dawną 'robotą', ale nie wyszło. Albo ostatecznie miała nakaz zlikwidowania kogoś w klinice. Mam nadzieję, że w następnym odcinku wyjaśnisz dlaczego się w niej znalazła. Pozdrawiam, Sandra
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|