Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Ocena fotostory
1 2 7.14%
2 1 3.57%
3 1 3.57%
4 13 46.43%
5 11 39.29%
Głosujących: 28. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.10.2009, 20:00   #1
ddo bwayo

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: " Coś o mnie i o Tobie "

Udław się :< Pisz i już!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.10.2009, 20:16   #2
Gio

Reputacja: 15

każdego początki są marne
Z resztą nie tylko początki- ja mam niewielu więcej czytelników.

No ale w tejże chwili zyskujesz kolejnego
FS fajne- no ale jak już ktoś pisał często popełniasz błędy ze złą składownią zdań. No i też ta stylistyka, która też sie liczy. Nie wystarczy mieć tylko wyobraźni- trzeba jeszcze umieć umiejętnie ją wykorzystać Do fabuły się nie odniosę, bo nie byłaby to najprzyjemniejsza część mojego komentarza

pozdrawiam
stare 19.10.2009, 21:37   #3
Ellien
Guest

Cytat:
Napisał Gio Zobacz post
każdego początki są marne
Z resztą nie tylko początki- ja mam niewielu więcej czytelników.

No ale w tejże chwili zyskujesz kolejnego
FS fajne- no ale jak już ktoś pisał często popełniasz błędy ze złą składownią zdań. No i też ta stylistyka, która też sie liczy. Nie wystarczy mieć tylko wyobraźni- trzeba jeszcze umieć umiejętnie ją wykorzystać Do fabuły się nie odniosę, bo nie byłaby to najprzyjemniejsza część mojego komentarza

pozdrawiam

Odnieś się , płakać z pewnością nie będę Jakoś się nie boje "nieprzyjemnych części komentarza "
A po drugie robię owszem błędy stylistyczne. Jak piszę kolejny rozdział np. fantasy to kilka godzin siedzę nad poprawianiem go pod względem stylistyki itd więc łatwo nie jest . To fotostory to jest minimum tego na co mnie stać jeszcze ;D

Ostatnio edytowane przez Ellien : 19.10.2009 - 21:40
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.10.2009, 20:40   #4
Phuture.
Guest

Ellien, błagam! To FS jest super. Sama dałam 5 w sondzie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.10.2009, 17:29   #5
Słodka Ślicznotka
Guest

przepraszam cię bardzo opuściłam dwa odcinki no bo wiesz tyle tych spraw na głowie że po prostu sie nie da wyrobić no ale napisz ten odcinek ;> bo ja czekam dopiero od godziny (przeczytałam pierwszy odcinek ,zrobiłam lekcje i drugi) a reszta nie wiem ile bo mi sie sprawdzać nie chce xD no to pisz my czekamy
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.10.2009, 17:36   #6
Ellien
Guest

Teraz strasznie krótki odcinek dodaje.

Leżałam z zamkniętymi oczyma czekając aż usłyszę głos Fabiana w słuchawce. Było ciemno , cicho, wygodnie... Na pościeli czułam nadal zapach Abla. Przejechałam delikatnie po nodze ( oraz po innych częściach ciała ) opuszkami. Zdolna bym była czuć lekkie podniecenie gdyby nie to że nawet pod pończochami czułam blizny od skaleczeń i zadrapań. Na łydce miałam największy ślad. Długą szramę która będzie mi do końca życia przypominać kim jestem...

- Róża możesz wychodzić. Czekam na Ciebie kilka ulic dalej... będę, chwila. - usłyszałam głos starego kumpla.
Szybko naciągnęłam na siebie wygodny strój, rękawiczki, związałam włosy , założyłam okulary. Wyszłam z sypialni delikatnie na paluszkach stóp ( lecz z dużą gracją ) aby nie było nic słychać. Nawet próbowałam wstrzymywać oddech . Popatrzyłam na śpiącego Abla. To był dość przyjemny i słodki widok... jego zgrabna sylwetka, uroczy wyraz twarzy...

Ale nie miałam zbytnio czasu na rozczulanie się nad nim. Otworzyłam drzwi jak najciszej potrafiłam i wyszłam z ironicznym uśmieszkiem. Zeszłam delikatnie schodów i ustałam czekając na auto. Minęło dobre dziesięć minut lecz po Fabianie ani śladu... Moje myśli były różne , penetrowałam wzrokiem okolice próbując dostrzec auto z przyciemnianymi szybami lecz nie słyszałam nawet warkotu silnika.
- Spacer o tej porze nie jest zbyt bezpieczny dla tak urodziwej kobiety - Usłyszałam zza pleców męski głos należący do Abla

- Po prostu brakuje mi odrobinę świeżego powietrza. - Odpowiedziałam dość mało przyjaźnie
- Nie sądze aby było tak zimno żebyś musiała wkładać na tak delikatne dłonie , ciężkie , skórzane rękawiczki. Nie mówiąc już o niewidocznych promieniach słonecznych. Dlaczego zakrywasz oczy ?
- Daj spokój. Jedyne co moge teraz powiedzieć - Masz pozdrowienia od Elwira.Po dłuższym namyśle ... hmm.. niebezpiecznie jest siedzieć pod jednym dachem ze szpiegiem FEMA dokładnie takim jak ty, prawda?
- Na pewno bezpieczniej niż z płatym mordercą... no to jak Różyczko, jaka dzisiaj stawka?
- Na pewno większa niż w twojej klinice. - odpowiedziałam odwracając się na pięcie w jego kierunku.
- To dlaczego sie zjawiłaś tam szukając pracy ?
- Cóż , taka druga twarz.
Nagle usłyszałam dźwięk skrzypiącej bramy. Fabian i Elwir ustawili się w głupiej pozycji, chyba wydawało im się że biorą udział w jakimś filmie kryminalnym....

Ps. Pisany na szybciora więc rozwinięte to nie jest.

Ostatnio edytowane przez Ellien : 23.10.2009 - 17:45
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.10.2009, 21:33   #7
Volturia

Reputacja: 10

@up; Hm.. odcinki ' na szybko' nie są dobrym rozwiązaniem, ale ciesze się, że coś tam dodałaś. ;] Zdjęcia są w miarę ok i dobrze, że do tak małej ilości tekstu jest ich trochę. Wydaje mi się nawet, że Abel nie jest już tak siny - jak wydawał się być wcześniej xp
W każdym razie czekam na coś nowego i mam nadzieję, że uda ci się jakoś utrzymać na tych wątkach kryminalnych i że nie będą one twoją słabszą stroną. pozdrawiam, VOLT.
stare 24.10.2009, 13:12   #8
Ellien
Guest

Jest nadal siny tylko że tu tak światło pada ;p
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.10.2009, 19:35   #9
Słodka Ślicznotka
Guest

za krótki ten odcinek daj więcej!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.10.2009, 21:01   #10
Sandy

Reputacja: 12

Krótko, ale ciekawie. Może i jest to na szybko, ale widzę, że bardzo poprawiłaś styl
No nie spodziewałam się takiego rozwoju spraw. Jak na razie wnioskuję, że Róża starała się skończyć z dawną 'robotą', ale nie wyszło. Albo ostatecznie miała nakaz zlikwidowania kogoś w klinice. Mam nadzieję, że w następnym odcinku wyjaśnisz dlaczego się w niej znalazła. Pozdrawiam,
Sandra
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania