![]() |
#52 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
1 twarz Maxisa. Może tylko odrobinę zmodyfikowana.
Nie podoba mi się ten "rozmazany" makijaż. A oczy mogłaby mieć lepszej jakości, bo też takie jakieś rozmazane... Brwi mogły być gęściejsze, zrobiłyby odpowiedni, lepszy imo, efekt. Zrobiłas odpowiednie wrażenie - Simka wygląda jak typowa "kokietka". A fryzura bardzo fajna ![]() ![]() I czemu nie ma prezentacji? 6/10 Ostatnio edytowane przez Liv : 19.09.2010 - 20:50 |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
ahh, dzieki, ale mowie: simka w rzeczywistosci wyglada O WIEELE inaczej, teraz jaka aka cala rozmazana ;/
postaram sie dodoac inne zdjecia, moze bedzie inaczej :> a nad twarza sie meczylam :{ wcale nie jest maxistowka |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
TUTAJ jest nowa simka, wiec jesli ktos bedzie łaskaw ocenić to byłabym wdzięczna, a tym bardziej jakby sie komus spodobala i by pobral :3
kurcze, nie wiem czemu zdjecia takie niewyzarne, ale zawsze tak mam, jak robie simke w warsztacie i wstawiam do gry, nie wiem czemu =[ Ostatnio edytowane przez tallje : 22.10.2010 - 20:21 |
![]() |
#55 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wejdź w ustawienia grafiki i wszystkie suwaki na max, i we wszystkich kwadracikach zaznaczyć krzyżyk przy 'Najwyższy' lub 'Największy'.
#56 |
Guest
|
![]()
juz to dawno zrobione, noramlnie wzysztko jest super, tylko ta simka z warsztatu jakas niewyrazna ;/
|
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|