![]() |
#51 |
Reputacja: 11
|
![]()
Napiszcie mi poproszę, gdzie wgrać hack z modthesims na usunięcie cenzury, czy też do packages i czy działa w tym dodatku. Mam jeszcze jedno pytanko czy da się edytować pragnienie życiowe i ulubioną muzykę, danie, kolor ? Wiem, że można edytować cechy kodem, ale wyżej wymienionych nie da się. Bardzo proszę o pomoc.
![]()
Nie oceniaj mnie ani dobrze ani źle. Ostatnio edytowane przez agnieszka130187 : 24.11.2009 - 18:29 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Mam pewien problem. Dzisiaj zakupiłam dodatek i po włączeniu gry pasek wczytywania nie idzie do pszodu. Nie ma nawet muzyczki. Nie mam żadnych dodatków z internetu ani modów bo robilam reinstalke. Czy ktoś mógłby mi pomóc?
|
![]() |
![]() |
#53 |
Reputacja: 17
|
![]()
Nmin niestety nie ma podziału na dodatki i kolekcje także trzeba wszystko ręcznie szukać.
![]() |
#54 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jezeli wczesniej mialas dodatki w formacie package a teraz gra jest zainstalowana w tym samym folderze co wczesniej, to pewnie one nadal sa, bo nie sadze, zeby instalator simsow je usuwal przy odinstalowaniu gry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]()
Ceiakwe pytanie czy problem ze sklepem: nie mogę ściągnąć nic ze sklepu.
Tj. mogłam, a teraz już nie. Pojawia mi się znaczek czerwony [przekreślone kółko] i się nie ściąga. Ani darmowych, ani kupionych w shopie.
![]() |
#56 |
|
![]()
Można kupić nagrodę za punkty szczęścia życiowego. Nazywa się "zmiana smaku". Kosztuje niewiele, 5000 lub 10000 punktów. Nie wiem, jak to działa, bo jeszcze nie próbowałam.
![]() |
#57 |
|
![]()
No właśnie na zmianę pragnienia kosztuje strasznie dużo punktów, a z dodatkiem Wp nie działa mi hack na punkty szczęścia. Co do tego smaku to bardziej chodzi mi o zmianę muzyki ulubionej.
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Strasznie dużo pkt? 10000 to wcale nie tak dużo, zwłaszcza jeżeli dostaje się pkt za wypełnianie pragnień i nastrojniki
|
![]() |
![]() |
#59 | |
|
![]() Cytat:
![]()
Nauka latania w trakcie spadania... Ostatnio edytowane przez rocktechnika : 25.11.2009 - 09:48 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
Ta nagroda nie jest droga, ale na zmianę pragnienia życiowego kosztuje aż 50 tyś pkt.
![]() a ten hack na cenzurę z modthesims mam wgrać do packages czy tylko do ts3 ?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|