![]() |
#52 |
Reputacja: 10
|
![]()
A mi nie znika... Nie wiem, czy to kwestia aktualizacji 2.2, czy dodatku, ale wczoraj sprawdziłam, robiąc na wszelki wypadek zapasowy save mojej rodziny. Po przełączeniu aktywnej rodziny i powrocie do właściwej, Simy nadal miały w plecakach wszystko to, co zawsze znikało - owady, kamienie i inne takie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
W Egipcie, w prywatnym domu, szukając jakiegoś komputera, zeszłam na dół.Na drugim poziomie piwnicy są te płyty na które trzeba stanąć, problem w tym, że musi być jakaś kolejność, inaczej zawsze jakieś drzwi się zamykają. Pewnie potrzeba tu jakiejś logiki, której mi brak.Jeszcze się wyświetla informacja, że ktoś zapisał ten kod dostępu, niestety nie mogę tam niczego znaleźć
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Teo - wpisz w konsoli "testingcheatsenabled true", a potem będąc w trybie kupowania wpisz "buydebug" (wszystko bez cudzysłowów). Pojawi się nowe menu kupna, zawierające masę przydatnych przedmiotów i ten topór.
|
![]() |
![]() |
#56 |
Reputacja: 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Moja córka miała ta misje z dostarczeniem paczki i też nie mogliśmy dojść do tego gdzie ja dostarczyć.Nawet nie mogła anulować tej misji,nie wiem co jest grane.
|
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Jeżeli ktoś ma problem taki jak ja, czyli w grobowcu Vaughana znikła opcja "zakradnij się", i nie da się do niego wejść, jest rozwiązanie - po prostu wejdź w Edytuj Miasto, i zmień typ parceli grobowca na Publiczna, otwarta dla zwiedzających. \\\\\\\\
|
![]() |
![]() |
#60 |
Reputacja: 16
|
![]()
Mam pytanie dawno nie grałem ale miałem problem była misja w Egipcie że trzeba coś popytać o jakiegoś gościa miastowych i jak ja się pytam to oni mi mówią że jeszcze się nie dobrze znamy czy coś takiego To co mam się z tymi ludźmi zaprzyjaźnić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|