![]() |
#51 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo piękne i realistyczne simy.
Najbardziej z pań podoba mi się Inga - jest prześliczna. Z panów - Krystian, tylko w innej piżamie ![]() Karen na pierwszy rzut oka przypomina mi Blair z Plotkary ![]() Ostatnio edytowane przez Searle : 08.04.2010 - 19:25 |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Reputacja: 11
|
![]()
:MIKI:misiek: , Sendri, Sherlock, Titellè, Searle - dziękuję Wam pięknie
![]() :MIKI:misiek:, jest na forum specjalny dział i temat gdzie jest możliwość zapytania gdzie znaleźć dodatki ale dobra, link do skinu http://www.digitalperversion.net/gar...?topic=13191.0 Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#53 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]()
No łał mi się podoba...
Na prawde ma piękną twarz. Do tego strój jest niezły. <fajne szpilki>> Fryzura też według mnie pasuje. Simka jest trochę pulchna i dobrze ![]() Nie chce być samolubna, ale jeśli będziesz miała ochote, to zerknij na moje simi ![]()
#55 |
Reputacja: 14
|
![]()
nie podoba mi sie pierwsza fryzura, kolor włosów, tęczówki są za małe, usta fioletowe jej nie pasują, usta wygladaja jak spierzchnięte, ma taka niesympatyczna mine, bez usmiechu, jakby była podejrzliwa tajna agentka na jakiejs trudnej misji. Ubranie jest brzydkie. Ładny nosek.
|
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]()
Mam spore zaległości w ocenie Twoich simów. Pisząc ogólnie, wszystkie wykonane niezwykle starannie, z ogromną dbałością, mają dopracowane rysy twarzy. To co zawsze ceniłam, to niesamowity realizm i subtelny urok Twoich simowych postaci. Największą uwagę przykuwa Karen- cudowna, niezwykle elegancka, emanuje kobiecością
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]()
Tak, jak napisała marandile: simka ma dziwne oczy.
I mnie nie podoba się ta druga fryzura. Nadal Inga jest najładniejsza ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
Basia, jest moim zdaniem, najładniejszą simką, jak do tej pory. Przebiła Ingę
![]() Bardzo podobają mi się w niej oczy i usta. Nosek jest trochę z boku taki zawinięty, ale to tylko mały szczegół ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Twoje simki niezbyt mi się podobają - są takie ładne i eleganckie (tak, wiem, że to zalety). Ale za to simowie... Boscy! WSZYSCY.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|