![]() |
#51 |
Guest
|
![]()
Najbardziej tesknie za The Sims Abrakadabra. Gdyby zrobili cos na ten wzor byloby swietnie.
W osiedlowe zycie nigdy nie gralam, ale z tego co piszecie to moze byc cos fajnego ![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
fajnie jagby bolo the sims3 życie wiejskie krowy konie kury wstawanie o 5:00 fajnie jagby w takim dodatku możny kupic całe pole i na nim plaowac cale pole płononcych owocuw
|
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
napisał zumzool:
"Tak, przydałyby się cztery pory roku. Chociażby dlatego, żeby był śnieg! Uwielbiam śnieg. Ale z dużą ilością funkcji. Nie tylko z robieniem bałwana i aniołka. Możnaby organizować gigantyczne bitwy na śnieżki!" zgadzam się z tym i mogłaby być jeszcze możliwośc robienia kuligu ![]() i mogłoby być coś w stylu wakacji ale nie tak jest teraz wymarzone podróże tylko żeby można było się kąpac w jeziorze albo w morzu, chodzic po górach ( mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi ) i zeby bylo przy okazji w tym zawarte więcej dodatków do basenów czyli trampoliny, slizgawki, moze materace ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
wpadłam na świetny pomysł na nowy dodatek do the sims3 : cos zwiazanego z religia. Wiecie koscioly, wybor wiary, sekty, subkultury i takie tam... to moze byc ciekawe
![]() nie pomyslcie sobie o mnie zle ze jestem nie wiadomo jaka swieta bo nie jest ale np. bylaby dostepna kariera ksiedza, ktory moglby miec zony to znaczy chodzilo mi o pastora w kosciele protestanckim ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Reputacja: 17
|
![]()
Wiesz Angel14... Nie musisz pisać dwóch postów pod sobą, ponieważ możesz użyć opcję Edytuj, a za nagminne nadużywanie regulaminu grozi ban...
Co do tematu: Ja chętnie zobaczyłbym Simy w TS3 w magicznej odsłonie... ![]()
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
The sims 3 zwierzęta
Cos z konmi i np. Zawody agility dla psow, wystawy, itp... (mój świat ![]() Cus jak 4 pory roku by sie przydalo, ale zeby byly wakacje ![]() TS3-gwiazda - nie bylo w dwojce, nie gralam, ale ten sam fakt.. angel14 - nawet fajny pomysł z tymi kosciolami, taki kosciul to by sie przydal, choc religie.. nie przejdzie na peewno ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajnie też jakby wyszło The Sims 3: Wolny Czas. Byłyby takie rzeczy jak:
- Urlopy dla pracowników(przy zainstalowanych wymarzonych podróżach urlopy we Francji, Chinach albo w Egipcie). - Gra w piłkę nożną(dzieci na podwórku kopią do bramek + boisko). - Ulepszanie rzeczy dotychczas niemożliwych np. alarmy reagują już gdy włamywacz nawet do domu nie wszedł, samochody są szybsze i trzeba je konserwować itp. - Tworzenie robotów sprzątających(jest mały, nie można nim sterować i potrzebuje tylko oleju). - Dzieci mają wakacje. - Uczyć dzieci jazdy autem xd ![]() - Palić i pić w w klubie nocnym. Ogólnie to co w Sims 2: Czas Wolny, to co napisałem i jeszcze wiele więcej. Co wy na to? Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
Może Sims 3 Nocne Życie ?
Przydałyby się dyskoteki i wogóle... ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
D_S magia ci się marzy no no ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
hmmm...najbardziej to taki jak zwierzaki i cztery pory roku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|